Chiftelute Marinate

de mimmi in Mancaruri cu carne, 11 Aug 2010 | 5906 vizualizari

 

INGREDIENTE

Chiftele:

  • 500 g carne tocata
  • usturoi
  • patrunjel proaspat
  • 4 felii de paine
  • sare,piper,boia
  • 2 oua

Sos:

  • 1 sticla bulion
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • foi dafin
  • 1/2 cana apa
  • 1 lingurita zahar
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute Marinate:

  • Chiftelute:

Ceapa se toaca  marunt,se pune peste carnea tocata,se adauga painea inmuiata in apa si stoarsa bine,ouale,patrunjelul tocat marunt,condimentele si usturoiul pisat.Se framanta toate.Se formeaza bilute si se pun intr-o tava pe hartie de copt.Cuptorul trebuie sa fie incins bine si se lasa chiftelutele cca 50 de minute.

  • Sos:

Se toaca ceapa,se taie ardeiul cubulete si se calesc in putin ulei.Se adauga apa,bulionul,zaharul,sare si foile de dafin.Intr-un bol se pun 3 linguri de sos si faina.Se amesteca si se toarna peste restul.Se amesteca pe foc cam 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute Marinate" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu