Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă

de diaconta in Porc, 5 Mai 2013 | 6471 vizualizari

COMENTARII (42)

marcela1979 1

06.05.2013, 10:22

buneeee

mena29 1

06.05.2013, 11:31

Imi dai si mie?

Geanina87 1

08.05.2013, 22:06

diaconta 1

09.05.2013, 08:49

Mena iti dau

loredanaaa 1

10.05.2013, 00:39

bun

CookieMonster 1

10.05.2013, 07:07

Arata superb si sunt cred super delicooase!!!

Bya Ralu 1

10.05.2013, 12:14

ce bine aratA

mihaelar63 1

11.05.2013, 02:17

Bravo Diuto , imi place ideea cu tava

diaconta 1

11.05.2013, 15:36

Mihaela,e buna ideea,dar daca puneam ca si alta data hartii de briose,altfel am avut ce smotrui la tava

gaby_duceag 1

11.05.2013, 15:40

ce faine-s

babi5 1

10.06.2013, 14:20

Bune este ceva inedit

diaconta 1

10.06.2013, 14:59

Babi multumesc

epurasha2bb 1

03.09.2013, 19:48

foarte bune si frumoase! eu fac de Pasti de obicei cu oua mai mici de gainuse pitice ca avem in curte! am vazut prima data la Jamie Oliver reteta dar cu oua de prepelita nu am incercat ! cred ca sunt delicioase!

diaconta 1

03.09.2013, 22:31

Roberta,sa stii ca o vreme evitam ouale de prepelita,nu stiu din ce motiv,dar acum imi plac si arata foarte bine

Krystyan Trendy 1

17.11.2013, 19:51

apetisante

diaconta 1

18.11.2013, 14:15

Krysty,chiar asa au fost

Pushaa 1

21.02.2014, 13:16

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet umplut