Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă

de diaconta in Porc, 5 Mai 2013 | 4247 vizualizari

 

Demult vroiam eu sa fac nişte chifteluţe cu ou în mijloc,un fel de ouă scoţiene,dar mereu mi se parea că un ou obişnuit de găină ar fi prea mare,carnea puţină şi nu s-ar prăji îndeajuns în tigaie.Aşa că am folosit nişte ouă de prepeliţă şi le-am copt la cuptor.Foarte bune şi arătoase.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc
  • 12 oua de prepeliţă
  • 2 caţei de usturoi
  • Un ou
  • Sare,piper,boia
  • O lingura de pesmet
  • Mara si patrunjel verde
  • Un morcov fiert
  • Cascaval
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă:

Carnea tocata am condimentat-o,am pus usturoiul,oul,pesmetul si verdeata.


Am folosit o tava pentru briose.Formele le-am uns cu ulei


Am pus în fiecare forma putina carne,apoi oul de prepelita,morcov si cascaval.


Am acoperit cu carne.


Am uns cu putin ulei deasupra si am pus la cuptor pâna s-au rumenit frumos.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

Krystyan Trendy 1

17.11.2013, 19:51

apetisante

diaconta 1

18.11.2013, 14:15

Krysty,chiar asa au fost

Pushaa 1

21.02.2014, 13:16

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Șnițel de porc în crustă de mălai