Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă

de diaconta in Porc, 5 Mai 2013 | 6409 vizualizari

 

Demult vroiam eu sa fac nişte chifteluţe cu ou în mijloc,un fel de ouă scoţiene,dar mereu mi se parea că un ou obişnuit de găină ar fi prea mare,carnea puţină şi nu s-ar prăji îndeajuns în tigaie.Aşa că am folosit nişte ouă de prepeliţă şi le-am copt la cuptor.Foarte bune şi arătoase.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc
  • 12 oua de prepeliţă
  • 2 caţei de usturoi
  • Un ou
  • Sare,piper,boia
  • O lingura de pesmet
  • Mara si patrunjel verde
  • Un morcov fiert
  • Cascaval
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă:

Carnea tocata am condimentat-o,am pus usturoiul,oul,pesmetul  si verdeata.

Am folosit o tava pentru briose.Formele le-am uns cu ulei

Am pus în fiecare forma putina carne,apoi oul de prepelita,morcov si cascaval.

Am acoperit cu carne.

Am uns cu putin ulei deasupra si am pus la cuptor pâna s-au rumenit frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fricandou rulat in aluat