Ciorba de bureti

de mamaieelena in Porc, 22 Ian 2012 | 14011 vizualizari

 

Nu este ceea ce credeti cititi mai departe si aflati despre ce este vorba,

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov potrivit
  • 1 fir de praz
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras
  • o bucata de telina
  • 1 lingura de orez(sau fidea eu am pus fidea)
  • 1/2 borcan rosii mici
  • 1 l bors
  • 1/2kg ficat de porc
  • 1/2kg.bojog de porc(plaman)
  • leustean
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de bureti:

Am spalat si maruntit ficatul si bojogul peste care apoi am pus apa clocotita lasand asa 10 minute si dupa aceea am pus in oala sub presiune la fiert pentru 20-30 de minute.In acest timp am maruntit toate zarzavaturile si le-am pus in oala cu putina apa sa fiarba


cand ficatul si bojogul a fiert am rasturnat peste legume si am potrivit de sare.Am lasat sa mai clocoteasca si am pus rosiile apoi si borsul.La sfarsit am mai potrivit de sare si am pus leusteanul .


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de bureti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mamaieelena 1

23.01.2012, 21:50

kamy multumesc

mamaieelena 1

23.01.2012, 21:54

mirela multumesc ma gandeam eu ca o sa credeti ca e vorba despre altceva dar sa fiu sincera nu stiu de unde provine aceasta denumire ca eu asa am pomenit la bunica mea care a murit la 93 de ani si la mama mea care are venerabila varsta de 82 de ani si asa ii spun si eu ca e deosebit de buna si nu are deloc grasimi si dupa niste zile cu mancaruri grase o ciorba din aceasta e sanatate

corina241 1

25.01.2012, 21:32

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Saltimbocca din cotlet de porc cu mozzarella