Chinchard la cuptor cu legume

de Sylvia in Peste, 26 Sep 2010 | 5764 vizualizari

COMENTARII (15)

Corinuta 1

26.09.2010, 13:18

arata bine, Sylvia si cred ca e gustos!

silvi0ara 1

26.09.2010, 13:53

Ce frumos stau ei in farfurie si asteapta sa fie papati.

Sylvia 1

26.09.2010, 14:08

Multumesc de vizita , ma bucur ca v-a placut. Aspectul nu e nu stiu ce dar a fost f bun.

ionix 1

26.09.2010, 15:13

intereant... n-am mai vazut pestiuc de asta...

Rocsi 1

26.09.2010, 17:11

mai arata bine dar nu papa sa stii...k nu mi place pestele

Sylvia 1

26.09.2010, 17:27

Rocsi nu pot sa cred, chiar nici un fel de peste ? Merci de vizita si laude oricum

Rocsi 1

26.09.2010, 17:37

nici un fel..cu cativa ani in urma mancam..dar o data mi-a fost rau numai d ela miros si de atunci nu mai suport pestele...pai am lasat makr furcile pentru ceilalti care vor papa

ionix 1

26.09.2010, 17:54

lasa Roxy, pap eu si pestele tau eu adoooor pestele

Sylvia 1

26.09.2010, 18:04

Rocsi deci asta e faza ai patit-o tu pestele , nu imi explicam altfel pentru ac e delicios si sunt f multi care daca ii iei file nici nu ai stii ca e peste, nu au acel miros specific. poate uiti episodul

Bucataras Medi 1

26.09.2010, 20:09

am mancat pe blog ,acuma mananc si aici.....................

vero_closca 1

26.09.2010, 22:19

vreau si eu.... seamana putin cu stavridul si cred ca e tare gustos!

Laly 1

27.09.2010, 12:37

Ce buuuuuuuuuuun

Teo 1

29.09.2010, 00:12

culorile...!

nadina73 1

29.09.2010, 00:29

Am uitat sa-ti spun sant veniti parinti mei la mine in spania,asa ca sant putin in criza ,dar trec rapid 5f

Sylvia 1

29.09.2010, 14:34

Nadina sedere frumoasa si sa va simtiti bine impreuna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta cu dorada crocant