Chocolate crinkles

de lucy2002 in Prajituri, 15 Mai 2014 | 16723 vizualizari

 

M-am inspirat de la Ina si ii multumesc pentru reteta.
Sunt aspectoase, delicioase si usor de facut !

 

INGREDIENTE

  • 225 g faina
  • 60 g unt
  • 225 g ciocolata amaruie
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 50 g nuca macinata
  • Pentru pudrat:
  • zahar tos
  • zahar pudra
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate crinkles:

Se freaca spuma ouale cu zaharul.



Se topeste ciocolata cu untul la microunde sau pe aburi si se lasa sa se raceasca, apoi se toarna peste oua amestecand continuu.



Se adauga faina treptat, nuca macinata , praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza.



Se lasa minim 4 ore la rece sau de pe azi pe maine.



Se formeaza bilute care se dau prin zahar tos apoi prin zahar pudra, se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit timp de 10 minute ( la foc mediu)



Nu se va depasi timpul de coacere deoarece se intaresc . Se lasa sa se racoreasca si se scot pe platou.

 

TIPS-URI

1

nu se va depasi timpul de coacere ( 10 minute )

Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate crinkles" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

16.05.2014, 00:28

Miha 1

16.05.2014, 09:49

lucy2002 1

16.05.2014, 11:02

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Vanillekipferl – fursecuri cu vanilie