Choux a la creme

de Ubulika in Dulciuri, 16 Mai 2010 | 3683 vizualizari

COMENTARII (12)

ela 1

16.05.2010, 12:51

umplutura,glazura,cum se fac?

silvi0ara 1

16.05.2010, 13:08

Chiar,cu ce le-ai umplut?

Ubulika 1

16.05.2010, 13:25

pai girls..eu le-am umplut cu frisca atunci ,ca mi-a fost lene sa fac crema
si glazura..am gasit intr-un magazin o punga cu glazura combinata(ciocolata alba si neagra),care se inmoaie 5 min in apa fierbinte..se taie un coltisor apoi ,pentru a putea orna
mi-e imi place de mor glazura aia

ela 1

16.05.2010, 13:40

scrie si tu la reteta sus

Ubulika 1

16.05.2010, 13:50

acum am adaugat...m-am chinuit cu pozele pana acum de m-am rupt..tot erori mi s-au dat la atasare.uf pana la urma merge cu greu

Rocsi 1

16.05.2010, 13:53

pretentioasa mai esti ela..vreai asa multe explicatii...ce frumoase iti iesi

ela 1

16.05.2010, 13:54

voiam si eu sa stiu cu ce se mananca,ca tare fromoase erau

Ubulika 1

16.05.2010, 14:04

Multumesc... si cand ma gandesc ca le-am facut pentru prima data impreuna cu sotul amandoi ne invarteam dintr-un colt in altul al bucatariei )credeam ca o s-o dam in bara

Rocsi 1

16.05.2010, 14:24

cu mana se mananca ela..ubulika tre sa prinzi curaj cand incerci ceva...poate nu iese chiar aspectos dar makr iese comestibil/

Ubulika 1

16.05.2010, 14:30

clar .. la unele mancaruri nu am eu treaba cu aspectu) ca nu imi iese dar curaj am inceput sa imi facincet incet
acuma nu chiar la toate ))

Rocsi 1

16.05.2010, 14:42

las ca asa sunt si eu..nu imi ies toate aspectoase dar macar au gust bun si asta conteaza

Bucataras 1

16.05.2010, 15:40

nici mie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajiturele cu zmeura