Choux a la creme

de Ubulika in Dulciuri, 16 Mai 2010 | 1662 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250ml de apa
  • 150 g faina
  • 100ml ulei
  • 3 -4 oua
  •  un varf de cutit de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choux a la creme:

Se pune la fiert intr-o craticioara, la foc mic, apa si uleiul. Cand da in primul clocot, se ia de pe foc, se adauga faina dintr-o data, se pune inapoi pe foc si se amesteca bine . Se lasa la racit.Se pun ouale intregi, unul cate unul ,nu se pune alt ou pana cel dinainte nu se incorporeaza.Aluatul ar trebui sa aiba o consistenta cremoasa, nici tare, dar nici prea moale ca sa-si pastreze forma in tava. Se pune ustensila de spritat si se fac rozete in tava neunsa sau cu hartie de copt(mie oricum mi se lipesc putin orice as face :(. Se da la cuptor la foc mediu cca 20-25 de minute, mare atentie insa: nu se deschide cuptoru primele 10-15 minute ca se lasa.

Pofta buna !



p.s Umplutura: frisca sau crema de vanilie


Glazura cumparata la plic:)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Choux a la creme" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Ubulika 1

16.05.2010, 14:30

clar .. la unele mancaruri nu am eu treaba cu aspectu) ca nu imi iese dar curaj am inceput sa imi facincet incet
acuma nu chiar la toate ))

Rocsi 1

16.05.2010, 14:42

las ca asa sunt si eu..nu imi ies toate aspectoase dar macar au gust bun si asta conteaza

Bucataras 1

16.05.2010, 15:40

nici mie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tortulet rapid