Cinnabon

de Alexa in Prajituri, 6 Dec 2009 | 12403 vizualizari

COMENTARII (49)

ionix 1

06.12.2009, 17:03

cred ca au un gust bun

Miha 1

06.12.2009, 17:16

Toppingul ala m-a dat gata.

liana_geicu 1

06.12.2009, 17:40

maama! a mai ramas ceva? pentru ca imi ploua in gura! cred ca sunt/au fost suuper bune!

Alexa 1

06.12.2009, 17:42

Pana si eu am ramas masca atunci cand le-am gustat, au iesit identice cu cele originale, nu ma asteptam

rivka 1

06.12.2009, 19:31

arata foarte bine, si noua ne facea de astea acasa cand eram copii le numea "cuib de viespi", sunt bune ...da.

Oana 1

06.12.2009, 19:54

Cat de bine arata! La favorite clar!

rivka 1

06.12.2009, 20:05

nu numai prajitua arata bine mie imi plac si unghiile Alexei , eu oricat m-as chinui nu reusesc sa am asemenea unghii(lungi, vopsite, etc)

Michelle 1

06.12.2009, 21:18

super super

ramo_cata 1

06.12.2009, 23:36

Alexa 1

07.12.2009, 00:07

Rivka draga mea, sunt unghii cu gel si model permanent, altfel nu as reusii nici eu

pana_luminita 1

07.12.2009, 08:27

rivka 1

07.12.2009, 15:29

ei anonimus asa le-a numit ea fiindca seamana cu cele de la cinnabon, acum,cinnabon , cand eram eu mica acum...100 de ani imi facea maica-mea saptamanal de astea acasa, le numea pe romaneste cuiburi de viespi, nici nu staim noi ce-s alea cinnabon, ma distreaza ca mai nou puiul pane se numeste pui gen KFC, cuiburile de viespi se numesc cinnabon, etc etc etc...
, le-o fii inventat americanii si coada la cireasa. sper ca nu te superi glumesc normal ca facute in casa nu sunt cinnabon sau cum s-or fii numind originale cu ingrediente din asia ....
alea originale sunt facute in fabrica .

Adinuta 1

07.12.2009, 18:59

arata super!! si par asa buuune!! o sa incerc si eu

Alexa 1

07.12.2009, 20:58

Anonim, le-am incercat pe toate de la cinnabon, si pot spune ca astea mi s-au parut la gust la fel ca cele de acolo, oricum este chestie de gust si atata, faptul ca scortisoara mea e de la fuchs si nu Makara din Asia nu stiu cat poate influenta gustul, cert este ca Base Mix de care spui tu intr-o traducere libera ar insemna Amestec de Baza care cu siguranta contine Faina imbunatatita cu afanatori si amelioratori si tot felul de prafuri pentru crestere si arome si savoare bla bla. Asta e o varianta mai casnica si chiar mai naturala as spune eu. Oricum fiecare e liber sa incerce orice reteta doreste, cred ca asta e si ideea. Asta este viziunea mea pentru Cinnabon sau cuib de viespi... punct.

Oana 1

10.12.2009, 11:49

Alexa, poti sa pui si cantitatile ingredientelor in grame si ml? xca nu stiu de care cana, ceasca sau pahar sa folosesc...cel mai bine le masor si gata! Vreau sa le fac la baieti

cccris 1

12.02.2010, 09:03

pina la glazura seamana cu cinnamon rolls. Sint delicioase. ingredinete : faina 550, drojdie 8,5gr, unt topit 70gr, lapte 210, zahar 75, 2 oua, putina sare. Asa o am eu si iese perfect.

nadina73 1

21.08.2010, 00:49

LA MULTI ANI

Bucataras 1

21.08.2010, 07:16

La multi ani!

gaby_duceag 1

21.08.2010, 07:21

La multi ani!

Bucataras Medi 1

21.08.2010, 09:21

La multi ani,Alexa draga!..............................

Miha 1

21.08.2010, 10:43

La multi ani Alexa!

Sylvia 1

21.08.2010, 11:06

La multi ani !

Rocsi 1

21.08.2010, 11:11

La multi ani...

Bunica 1

21.08.2010, 11:16

La multi ani si cat mai multe retete Cinnabon......

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere rase