Ciocolata 1 iunie

de nadina73 in Dulciuri, 1 Iun 2010 | 2209 vizualizari

 

DEDICATIE SPECIALA PENTRU ELA SI NU IN ULTIMUL RAND PENTRU TOTII COPII DIN LUMEA INTREAGA "LA MULTI ANI"

 

INGREDIENTE

  • BLATUL CE CACAO:
  • 350 g zahar
  • 100 ml apa
  • 100 g unt
  • 250 lapte praf
  • 40 g cacao
  • 1 fiola de rom
  • BLAT ALB CU COCOS:
  • 350 ml zahar
  • 100 ml apa
  • 100 unt
  • 250 g lapte praf
  • 1 fiola esenta vanilie
  • 70 g nuca cocos
  • BLAT DE CACAO CU NUCA:
  • 350 g zahar
  • 100 ml apa
  • 100 unt
  • 250 plate praf
  • 40 g cacao
  • 200 g miez de nuca prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata 1 iunie:

Se ia o tava sau un vas de yena si se pune folie de aluminiu sau de plastic


Se prepara BLATUL DE CACAO :se pune zaharul si apa la foc apoi untul si se lasa pana se topesc toate apoi se ia de pe foc si se pune laptele praf,cacaoa si romul se amesteca bine apoi se toarna in tava cu folie si se lasa sa se raceasca putin.


Intre timp se pregateste BLATUL ALB CU COCOS:la fel ca si cel de cacao:


se pune zaharul apa si untul pe foc apoi cand sant topite se ia de pe foc si se pune laptele praf si nuca de cocos, se amesteca bine si se toarna peste ciocolata de cacao,dupa care o lasam la rece


Pregatim BLATUL DE CACAO CU NUCA PRAJITA:la fel ca si celelalte se pune zaharul,apa si untul la topit apoi cand sant topite se ia de pe foc si se pune laptele praf,cacao si nuca prajita si rupta bucatele mai mici(nici foarte mici)apoi se pune peste ciocolata alba si se lasa la rece 2 ore


Dupa 2 ore se ia folia jos si se taie dupa bunul plac,eu am facut in forma de turnulete pentru pitici daca tot e ziua de 1 IUNIE am vrut sa le fac o surpiza placuta


Din aceste cantitati va rezulta o tava si mare si groasa adica de 30/22 si aveti la ciocolata pentru tot neamul


Reteta cu numarul 300



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata 1 iunie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (85)

nadina73 1

04.06.2010, 00:19

asa e susu e minunata

nadina73 1

04.06.2010, 00:20

janet se spirit de orservatie ei nu nu e din ciocolata ,dar se pot face,multumesc tare mult

nadina73 1

04.06.2010, 00:21

jolygina cu tot dragu mai am in frigider,ca am facut sa fie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Gogosele de salcam