Ciocolata de casa cu pudra de roscove si curmale

de Merisor in Vegan / Raw vegan, 14 Mar 2019 | 6510 vizualizari

 

Nici nu vă pot spune în cuvinte cât de bună este această Ciocolată de casă cu pudră de roșcove și curmale, preparată la rece, fără lapte praf și fără cacao.

 

INGREDIENTE

  • 250 g curmale uscate, fără sâmburi
  • 150 g caju crud
  • 1 lingură ulei de cocos
  • 2 linguri pudră de roșcove
  • 2 linguri lapte de orez
  • 1 praf de sare
  • câțiva fulgi de cocos și câteva fructe goji
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa cu pudra de roscove si curmale:

Punem în vasul unui robot, sau chopper, curmalele și caju-ul și le tocăm mărunt, mărunt, până ajung la consistența unei paste.

Adăugăm și uleiul de cocos, un praf de sare și pudra de roșcove.

Omogenizăm bine amestecul, picurând câte puțin din laptele de orez.

Vom obține o pastă ușor lipicioasă și unsuroasă, pe care o putem modela cu mâna.

Adăugăm și puține semințe de goji și fulgi de cocos, pentru un plus de gust și culoare.

Amestecăm bine totul și umplem cu acest amestec forme de ciocolată, sau, ca în cazul meu, niște cornete de înghețată.

Presăm bine compoziția de ciocolată de casă cu pudră de roșcove și curmale, în cornete să nu rămână goluri de aer.

Dăm cornetele cu ciocolată la frigider pentru aproximativ o oră.

În acest timp textura ciocolatei devine fermă, dar, totuși, ușor cremoasă.

Noi n-am rezistat decât 30 de minute, apoi am servit, că suntem mari pofticioși.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa cu pudra de roscove si curmale" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Brownies fara foc