Ciocolata de casa cu pudra de roscove si curmale

de merisor in Vegan / Raw vegan, 14 Mar 2019 | 438 vizualizari

 

Nici nu vă pot spune în cuvinte cât de bună este această Ciocolată de casă cu pudră de roșcove și curmale, preparată la rece, fără lapte praf și fără cacao.

 

INGREDIENTE

  • 250 g curmale uscate, fără sâmburi
  • 150 g caju crud
  • 1 lingură ulei de cocos
  • 2 linguri pudră de roșcove
  • 2 linguri lapte de orez
  • 1 praf de sare
  • câțiva fulgi de cocos și câteva fructe goji
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa cu pudra de roscove si curmale:


Punem în vasul unui robot, sau chopper, curmalele și caju-ul și le tocăm mărunt, mărunt, până ajung la consistența unei paste.


Adăugăm și uleiul de cocos, un praf de sare și pudra de roșcove.


Omogenizăm bine amestecul, picurând câte puțin din laptele de orez.


Vom obține o pastă ușor lipicioasă și unsuroasă, pe care o putem modela cu mâna.


Adăugăm și puține semințe de goji și fulgi de cocos, pentru un plus de gust și culoare.


Amestecăm bine totul și umplem cu acest amestec forme de ciocolată, sau, ca în cazul meu, niște cornete de înghețată.


Presăm bine compoziția de ciocolată de casă cu pudră de roșcove și curmale, în cornete să nu rămână goluri de aer.


Dăm cornetele cu ciocolată la frigider pentru aproximativ o oră.


În acest timp textura ciocolatei devine fermă, dar, totuși, ușor cremoasă.


Noi n-am rezistat decât 30 de minute, apoi am servit, că suntem mari pofticioși.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa cu pudra de roscove si curmale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

merisor 1

15.03.2019, 07:22

Mulțumesc fruos, Rocsi!

TaniaDabu 1

15.03.2019, 07:42

dantes 1

15.03.2019, 10:00

Delicioasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

7885 puncte

MotanLaOale

6960 puncte

mirela0911

6616 puncte

Tabita _

6518 puncte

mihaelar63

5432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert brownie cheesecake
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni