Ciocolatos de post

de cec in Prajituri, 19 Noi 2010 | 6550 vizualizari

COMENTARII (36)

Lau 1

19.11.2010, 11:01

sunt prima primesc mai mult

Rocsi 1

19.11.2010, 11:08

perfect pentru o zi de post

RuxyRux 1

19.11.2010, 11:09

Eu vreau...macar un picut...pare delicios!

cec 1

19.11.2010, 11:24

imi pare rau sa va dezamagesc ....dar nu mai e ...au puii tot... sunt fani ciocolata
Data viitoare voi pastra si pt voi

MotanLaOale 1

19.11.2010, 11:26

bun bun

lia maria 1

19.11.2010, 11:33

arata foarte bine imi place, dar daca e de post nu vom folosi frisca in glazura

nadina73 1

19.11.2010, 11:42

super bun

Ligia Bxl 1

19.11.2010, 11:52

salivez 5 furci de la mine

silvi0ara 1

19.11.2010, 12:13

aziz 1

19.11.2010, 12:14

delicios,trebuie sa i-o prezint mamei mele 5f

aziz 1

19.11.2010, 12:15

nu este frisca vegetala in super market?

vanilla 1

19.11.2010, 12:15

bine ai venit!!! super prajiturica ta!!!

cec 1

19.11.2010, 13:06

va multumesc si ma bucur ca e pe gustul vostru.

Gouda 1

19.11.2010, 14:02

wow

Sylvia 1

19.11.2010, 15:45

Nu pot sa cred ca ai reusit sa faci asa bunatate de post la favorite cu ea

Sylvia 1

19.11.2010, 15:46

Acum citeam glazura cu cioco amaruie si frisca nu maie de post ....asta trebuie adaptata cumva

cec 1

19.11.2010, 18:45

va multumesc
Pana la urma care nu merge in post cioco amaruie sau frisca?
Sincer nu prea le am cu postul asta, eu nu o facusem pt post dar vazand ca nu are lapte, oua, unt am zis ca merge
oricum glazura se poate schimba nu e batuta in cuie

Pasiune pentru bucatarie 1

19.11.2010, 19:07

in prajiturile de post poti sa folosesti ciocolata cu un continut ridicat de cacao si frisca vegetala,hulala sigur e,dar meggle nu stiu

Irina 1

19.11.2010, 20:06

Super prajitura! Nu-i mai pui frisca si gata, e de post.

mena29 1

19.11.2010, 21:25

Bun venit printre noi!

Teo 1

19.11.2010, 21:54

2-3 linguri de gem in compozitie si dupa coacere,pare glazurata !

cec 1

20.11.2010, 00:21

Vedeti aveti si alte optiuni in ceea ce priveste glazura, dar eu cred ca ar merge si fara in cel mai rau caz

Sylvia 1

21.11.2010, 12:45

Eu o sa incerc sa fac glazuza zisa te tine dar cu cacao si smantana vegetala prajitura arata bestial

cec 1

16.01.2011, 07:45

cam tarziu, dar ..
multumesc
ai incercat-o?

nusica 1

19.11.2011, 08:44

Stiu o glazura de post cu margarina,cacao,zahar,apa,fierte la baie de abur,iese minunata,reteta este foarte buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Boema