Ciocolatos de post

de cec in Prajituri, 19 Noi 2010 | 6335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 125g cacao
  • 1,1/2 lingurita bicarbonat
  • 3/4 lingurita sare
  • 125g zahar
  • 375g apa
  • 125g ulei
  • 1,1/2 lingurita vanilie
  • 1,1/2 lingura otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolatos de post:

am amestecat faina, cacaua, sarea si zaharul Am adaugat restul ingredientelor si am amestecat. Am pus in tava. Am copt la foc moderat

Ca si glazura am topit o ciocolata amaruie si am amestecat-o cu 20 lingurite de frisca, apoi am pus deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolatos de post" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

Reteta de pizza cu margini umplute (din nou, alt aluat)

pe 16.09 la 21:41

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3989 puncte

Ksenya

1055 puncte

gaby_duceag

1033 puncte

laura_n

1026 puncte

mirela0911

1003 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de branza cu iz de ciocolata