Ciorba ardeleneasca

de Sabina in Ciorbe, 13 Mai 2009 | 24737 vizualizari

COMENTARII (17)

luminita20_2006 1

14.05.2009, 00:08

sabina ce e 1 albitura ? ciorba arata nemaipomenit

Oana 1

14.05.2009, 00:10

Lumi, pastarnac sau radacina de patrunjel.
Arata super ciorbita asta!

Sabina 1

14.05.2009, 09:40

Radacina de patrunjel ...tiii uite ca mi-a scapat din lista cu ingrediente

ANCA 1

14.05.2009, 09:55

ffff bunaaaaaaaa!!!!!!

Sabina 1

14.05.2009, 12:57

Multumesc, Anca!

ala_oancea 1

14.05.2009, 16:53

Foarte bun

Miha 1

15.05.2009, 12:32

fara afumatura oare cum o fi?

Sabina 1

15.05.2009, 13:02

probabil ca nu la fel de aromata, miha!
insa de baza ramane tarhonul

Miha 1

15.05.2009, 13:19

Ideea e ca noua nu ne prea place afumatura...

Miha 1

15.05.2009, 13:19

Am sa incerc fara si o sa vad ce iese...

Sabina 1

18.05.2009, 17:49

Luciana, ma bucur ce-mi spui. Sa-ncerci si cu tarhon daca gasesti, ii da o aroma aparte

Oana 1

18.05.2009, 18:14

Am vazut tarhon proaspat la piata Luciana, sa va fie de bine!

danygospodina 1

23.07.2009, 22:53

Pai, Miha, daca inlocuiesti afumatura cu carne de pasare feliute, o tara de usturoi si fara tarhon, iese o ciorba radauteana....mnniami !!!!
Da si asta tb. sa aiba un gust!

adry88 1

20.05.2011, 12:50

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:46

Bya Ralu 1

06.12.2012, 21:48

yammy yammy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare