Ciorba ardeleneasca

de Sabina in Ciorbe, 13 Mai 2009 | 24604 vizualizari

COMENTARII (17)

luminita20_2006 1

14.05.2009, 00:08

sabina ce e 1 albitura ? ciorba arata nemaipomenit

Oana 1

14.05.2009, 00:10

Lumi, pastarnac sau radacina de patrunjel.
Arata super ciorbita asta!

Sabina 1

14.05.2009, 09:40

Radacina de patrunjel ...tiii uite ca mi-a scapat din lista cu ingrediente

ANCA 1

14.05.2009, 09:55

ffff bunaaaaaaaa!!!!!!

Sabina 1

14.05.2009, 12:57

Multumesc, Anca!

ala_oancea 1

14.05.2009, 16:53

Foarte bun

Miha 1

15.05.2009, 12:32

fara afumatura oare cum o fi?

Sabina 1

15.05.2009, 13:02

probabil ca nu la fel de aromata, miha!
insa de baza ramane tarhonul

Miha 1

15.05.2009, 13:19

Ideea e ca noua nu ne prea place afumatura...

Miha 1

15.05.2009, 13:19

Am sa incerc fara si o sa vad ce iese...

Sabina 1

18.05.2009, 17:49

Luciana, ma bucur ce-mi spui. Sa-ncerci si cu tarhon daca gasesti, ii da o aroma aparte

Oana 1

18.05.2009, 18:14

Am vazut tarhon proaspat la piata Luciana, sa va fie de bine!

danygospodina 1

23.07.2009, 22:53

Pai, Miha, daca inlocuiesti afumatura cu carne de pasare feliute, o tara de usturoi si fara tarhon, iese o ciorba radauteana....mnniami !!!!
Da si asta tb. sa aiba un gust!

adry88 1

20.05.2011, 12:50

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:46

Bya Ralu 1

06.12.2012, 21:48

yammy yammy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din piept de pui, dreasa cu smantana si lamaie