Ciorba ardeleneasca cu prune uscate

de mihaelar63 in Ciorbe, 15 Oct 2017 | 9269 vizualizari

COMENTARII (26)

mirela0911 1

15.10.2017, 13:45

Uau, interesante prunele in ciorba!

Bucataras Diana 1

15.10.2017, 13:49

Interesant

Satisfyyourcravings 1

15.10.2017, 14:04

Ce combinatie interesanta!

Ancutsa 1

15.10.2017, 14:19

Cred ca a iesit o bunatate!

Bunica 1

15.10.2017, 14:50

Cred ca e foarte buna'

Constelatialeu 1

15.10.2017, 15:05

Interesanta, dar pot sa mananc prunele separat?

MotanLaOale 1

15.10.2017, 15:50

Rahela Velicu 1

15.10.2017, 15:55

oanapl 1

15.10.2017, 16:16

Interesantă combinația!

Merisor 1

15.10.2017, 17:03

Ioi, ce bine sună!

RODIMUR 1

15.10.2017, 18:58

N-am mâncat, dar îmi place mult mâncărica de prune uscate, pe care o făcea mămica în post. Așadar, cred că și ciorbița te este foarte bună!

mihaelar63 1

16.10.2017, 07:40

Merisor , nume frumos

mihaelar63 1

16.10.2017, 07:40

Oana , Bunica mea facea in anotimpul rece cu poame uscate

mihaelar63 1

16.10.2017, 07:41

Rodica , poate ne prepari o mancarica de post sa vedem si noi cum este

mihaelar63 1

16.10.2017, 07:42

Mirela ,prunele au dat un plus de gust aromat si acrisor

mihaelar63 1

16.10.2017, 07:43

Diana , daca se gaseau si seminte , era perfecta )

mihaelar63 1

16.10.2017, 17:16

Adriana , in Ardeal se folosesc fructele atat uscate cat si proaspete in supe , sosuri , la fripturi . Influenta de pe la vecini

mihaelar63 1

16.10.2017, 17:16

Buni , merita sa incerci

mihaelar63 1

16.10.2017, 17:17

Leoaico , daca doresti , leservim sub forma de esenta la sticla

mihaelar63 1

16.10.2017, 17:17

Mimi

mihaelar63 1

16.10.2017, 17:17

Motane

mihaelar63 1

16.10.2017, 17:18

Ancutsa , asa este

RuxyRux 1

16.10.2017, 23:12

Cu prune uscate nu am mancat niciodata...ciorba ardeleneasca este preferata mea...asa ca voi gusta de la tine draga mea....te imbratisez cu drag regina ciorbelor! Arata perfect!

dantes 1

18.10.2017, 08:01

Interesant!

Catalina L 1

21.10.2017, 20:59

excelenta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de os afumat