Ciorba bunicii (cu tarhon)

de mihaelar63 in Ciorbe, 29 Ian 2010 | 10560 vizualizari

COMENTARII (12)

Oana 1

29.01.2010, 22:50

Arata foarte bine! Merge si cu tarhon uscat?

mihaelar63 1

29.01.2010, 23:15

da ,Oana poti sa pui si tarhon uscat la macerat in otet si sa-l folosest mai tarziu cand ai nevoie , acum vreo 3 ani am facut si eu asa .

Oana 1

29.01.2010, 23:38

Dar e din ala maruntit,la plic, merg? in cat otet se pune?

mihaelar63 1

29.01.2010, 23:43

nu are nimica , otetul aromat care rezulta ala e interesant . cat sa -l acopere+ un deget .

mihaelar63 1

30.01.2010, 00:09

am uitat sa spun ,si farfuria e originala , are pe putin 100 ani e de la cealalta bunica .
deci e ciorba bunicii Iuliana in farfuria bunicii Irina .

Nicolae 1

30.01.2010, 07:04

se poate acri cu bors de putina tot de de la bunica este mai gustos ca cu otet de 10000...ori

mihaelar63 1

30.01.2010, 07:39

nu folosesc otetul la acrit decat cel de pe tarhon ,eventual la ciorba de fasole boabe sau la cea de perisoare . cu borsul nu suntem obisnuiti , la noi smantana -i la putere . dar nu poti manca zilnic , mai trebuie sa schimbi .

Bunica 1

30.01.2010, 11:29

Buna , buna !Super ciorba.! Au avut cui lasa mostenire si reteta si farfuria

Teo 1

30.01.2010, 17:14

pastreaza ''comorile familiei''!dupa cum zice Bunica ,are cine sa le pretuiasca;

mihaelar63 1

30.01.2010, 21:45

iubesc si respect traditia si sunt receptiva la nou si util .

Oana 1

31.01.2010, 18:46

Mihaela, am gasit tarhon proaspat la Carrefour asa ca fa tu bine si scrie reteta de tarhon in otet, stiu ca ai si o poza cu borcanul - o incadrezi la conserve. Ca vreau sa fac si eu

mihaelar63 1

31.01.2010, 21:57

ok

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana