Ciorba cu legume de vara

de mirela0911 in Ciorbe, 27 Iun 2011 | 4961 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • o bucatica de telina
  • 3 cepe
  • mazare
  • fasole pastai
  • o conopida
  • 4-5 cartofi noi
  • 2 rosii
  • un ardei gras
  • frunze de patrunjel si telina
  • sare dupa gust
  • putin ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu legume de vara:

Se spala bine pieptul de pui, se curata de piele si se pune la fiert intr-o craticioara.

Morcovii, patrunjelul (radacina), telina si ceapa se curata, spala si se taie cubulete. Se pun la calit in ulei. Se toarna apa peste legume si se lasa sa dea in clocot. Dupa ce a inceput sa clocoteasca  punem si fasolea pastai. Se lasa la fiarba la foc incet cu oala acoperita. La urma raman mazarea, conopida (taiata in buchetele mici) si cartofii cubulete. Se sareaza dupa gust. 

Intre timp s-a fiert si carnea, se taie bucatele mici, se adauga peste legume, iar supa in care a fiert carnea se strecoara si se toarna in oala cu legume.

Rosiile se oparesc cateva secunde, se curata de piele si se taie cubulete, ardeiul la fel si se pun in oala. Se lasa sa mai clocoteasca pt cca 15 minute, dupa care se stinge focul.

Frunzele de patrunjel si telina se spala si se taie marunt. Se arunca in oala si se pune capacul ca sa nu auzim ce povestesc.

Se serveste alaturi de un ardei iute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu legume de vara" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec