Ciorba cu oase de porc afumate

de Bunica in Ciorbe, 7 Feb 2019 | 3147 vizualizari

 

Ciorba cu oase de porc afumate este o ciorba de iarna si se mananca fierbinte. Cu mamaliguta calda si ardei iute este o minunatie!

 

INGREDIENTE

  • 700 g oase de porc afumate
  • o ceapa galbena
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • o radacina pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 radacina mica telina
  • o legatura leustean
  • 100 ml suc de rosii
  • 250-300 ml zeama de varza
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu oase de porc afumate:

Portioneaza oasele si lasa-le 20 min in apa calda.

Pune 1,5 l apa intr-o oala si pune-o pe foc.

Curata ceapa, ardeiul, morcovul, telina, radacina de pastarnac si patrunjel, spala-le, apoi toaca-le in cuburi mici si pune-le in oala de ciorba.

Cand sunt pe jumatate fierte adauga oasele afumate.

Lasa la fiert inca 20 minute si adauga sucul de rosii.

Dupa 10 minute adaugi zeama de varza.

Cand a disparut spuma la fiert stingi focul si pui leusteanul spalat si tocat marunt.

Se serveste fierbinte cu mamaliguta sau paine, dar neaparat cu ardei iute.

Sa va fie de folos!

TIPS-URI

1

Zeama de varza se pune cate putin si se gusta.

2

Nu trebuie sa pui cat am spus, poti avea o zeama mai sarata sau mai acra decat a mea si atunci pui mai putin sau invers.

3

Cand este gata poti sa bati un ou si sa-l torni in oala cu ciorba, amestecand continuu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu oase de porc afumate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

dantes 1

08.02.2019, 10:48

Buna!

madi_marin 1

10.02.2019, 12:43

Si asta-i pe lista preferatelor!

CameliaR 1

10.02.2019, 19:55

Servesc si eu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bors cu varza