Ciorba de burta

de lacrimioara in Ciorbe, 8 Oct 2010 | 19072 vizualizari

COMENTARII (22)

Miha 1

08.10.2010, 23:47

Imi place ciorbica asta, dar de la restaurant. Eu n-am facut niciodata.

lilik 1

09.10.2010, 00:16

atunci suntem 2 miha
oricum e f buna

La Ancuta 1

09.10.2010, 01:07

suntem 3. Si mie imi place mult, dar la restaurant.

Crista_Luca 1

09.10.2010, 08:30

HMMM noi adoram ciorba asta ...... ce buna ar fi o portie .. primesc ? pana atunci vin cu furcile, la nr 5

Crista_Luca 1

09.10.2010, 08:30

nu am facut de vreo luna ...poate a-m sa fac saptamana viitoare

Bucataras Medi 1

09.10.2010, 09:46

suntem 3......ba nu , suntem 4..............buuuuuuuuuuuuuna................

Crista_Luca 1

09.10.2010, 10:11

pe mine m-ati lasat afara la numaratoare?

Crista_Luca 1

09.10.2010, 10:12

de fapt eu nu ma includ la numaratoare, ca eu stiu sa fac ciorbita

Crista_Luca 1

09.10.2010, 10:16

ce frumoasa poza ai medi

Bucataras Medi 1

09.10.2010, 10:31

Cristina si eu fac ciorba de burta dar fooooooooooooooooarte rar ca crestinul meu nu mananca.........multumesc,Cristina!....................

jolygina 1

09.10.2010, 10:34

foarte buna ,suntem fani ciorbita de burta

silvi0ara 1

09.10.2010, 13:13

Este tare buna,si eu abia am facut.

lacrimioara 1

09.10.2010, 13:56

ma bucur ca va place multumesc fetelor si acasa daca se face e f buna

roxana78 1

09.10.2010, 18:13

buna fetelor si noi suntem fani ciorba de burta, dar eu o fac altfel, imi place si varianta asta, este mai interesanta asa si sigur mai gustoasa

kamy 1

09.10.2010, 20:32

sunt EXPERTA in ciorba de burtasi nu ma laudnu-mi place de la crasma ca nu-i pe gustul meu...care-s o EXPERTAcand o sa o fac o sa va impartasesc secretele mele aflate din Bucuresti acum 20 de ani unde am mancat cea mai buna ciorba de burta din viata mea...... cateva chesti esentiale....smantana trebuie sa fie cu cel putin 25% grasime,gogosarul murat,1 galbenus la l de lichid si ....stiu eu

marya 1

10.10.2010, 02:50

buna ciorbita.si eu sunt fan ciorba de burta.mi adaugam sotul si pe fiul meu .
se mareste nr.fanilor nu???
adaug si eu 5 furculite

Nicolae 1

10.10.2010, 13:05

nadina73 1

10.10.2010, 18:20

eu nu pap ciorba de burta, dar vreau pt sotu portie dubla5f

lacrimioara 1

10.10.2010, 21:05

multumesc maria

lacrimioara 1

10.10.2010, 21:05

cu placere nadina

lacrimioara 1

10.10.2010, 21:06

roxana pòti sa o probezi e delicioasa

Lizicat 1

04.12.2010, 23:57

Lacramioara esti fix pe gustul meu!!!!! Felicitari si 5f!
Miha trebuie sa incerci. E mult mai usor decat pare, si, cu siguranta, mult mai usor decat minunatiile de praji pe care le faci tu.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu pastai