Ciorba de burta

de Oana in Ciorbe, 5 Mai 2009 | 26625 vizualizari

COMENTARII (25)

Oana 1

06.05.2009, 13:23

Mm, nu stiu ce sa zic...e grosuta, nu apa chioara...s-a ingrosat si de la smantana si de la morcovul pasat. Adica nu e supa-crema
E bunaaaa

Flori 1

06.05.2009, 15:18



Mie imi place asa grosutza!

Bucataras 1

06.05.2009, 16:00

A revenit Floriiii

Oana 1

06.05.2009, 16:33

Floriii , unde ai fost soro??? ne-am facut griji pentru voi!!

Flori 1

07.05.2009, 09:59

Eeee, am ratacit nitel in Zona Crepusculara. Da' asta mi-a facut o pofta de mancareeeee!!! Plus ca ciorba de burta as manca tone, n-am putut rezista unei asemenea bunatati!

Roda 1

08.05.2009, 00:58

Imi place mult ciorba de burta, dar nu pun niciodata rasol la fiert ,ci un os cu maduva pentru a-i da gust.Normal ca o dreg , ca si tine,cu usturoi , galbenus de ou, smantana, otet si o servesc cu mult hrean si ardei iute .Toata familia este innebunita dupa ciorba de burta.

Oana 1

08.05.2009, 20:28

Roda, prefer rasolul cu carnita pentru ca suntem lesinati dupa rasol cu hrean si-asa impusc doi iepuri deodata , data si felul doi
Aa, avea si asta maduva, nu prea multa, dar era...

luminita20_2006 1

12.05.2009, 20:41

daca ma mai uit asa de mult la macare cred ca o sa ma ingras numai privind...azi ba vreau una ...ba alta ... nu mai zic ca am vazut poza cu ciorba de burta si deja ma bate gindul sa fac una...pacat ca am facut cam multa ciorba azi de fasole si tre sa o termin:(

ala_oancea 1

14.05.2009, 12:16

Foarte bine bine arata ! Doamne ce-mi place ciorba de burta N-am facut niciodata acasa ca sotiorului nu-i place, asa ca mananc doar la restaurant si la ai mei de sarbatori.

ANCA 1

14.05.2009, 12:28

Sotul meu ii face 'fata' la sfarsit, astfel: un morcov ras marunt il caleste in putin ulei, apoi pune morcovul intr-o sita si il preseaza cu o lingura sa se scurga in ciorba zeama portocalie

Oana 1

16.05.2009, 21:16

Ala, nici eu nu facusem pentru ca mancam la soacra mea . Chiar nu e greu de facut!
Anca, pai de-aia am pus si eu morcovul pasat, pt. culoare .
Magdalena, cu usturoi mananc si eu, delicioasa!

Bunica 1

14.06.2009, 23:29

La ciorba de burta eu arunc apa dupa fiecare clocot de 3-4 ori. La fiert mai pun:3-4 catei de usturoi,10 boabe de piper, o foaie de dafin, o legatura de patrunjel se leaga cu ata sa poti scoate ).
L a dres se pun doar galbenusurile. \am invatat sa fac ciorba de burta de la un bucatar vestit in urbea mea.

taniusca 1

07.10.2009, 01:33

mi-ati facut pofta, fetelor. eu ciorba de burta am mancat prima data acum 4 ani, cand mi-am cunoscut sotul si lui ii place f mult, pana atunci nici nu stiam de acest sortiment . Acum este cazul sa invat sa fac si acasa, cand imi permite feciorasul cel neastamparat. Abia am gasit acest site, dar sunt f incantata de retetele ce le gasesc, curand ma apuc de postat si retetele proprii, sa adun poze intai .

Oana 1

08.10.2009, 00:35

Taniusca, baga repede retetele si pozele, sa participi la concurs!

Oana 1

15.10.2009, 21:49

Multumesc Stela! spor la treaba!

Sol_y_Sombra 1

20.12.2009, 20:29

`Neatza.Nu mai gatisem niciodata pana acum ciorba de burta(de fapt,mai gatisem o singura data ciorba),fiindca is prea lenes...Dar imi era atat de pofta de o ciorba de burta,incat mi-am luat inima in dinti si am incercat.Evident,cu ajutorul tau.Am urmat intocmai indrumarile tale,pas cu pas.Rezultatul:uimitor.O ciorba de burta extraordinar de gustoasa,cum nici la mama acasa nu am mancat.o nebunieeeee...Am lins 2 castroane fara sa respir.un singur cusur insa...a iesit prea groasa.Cred ca din cauza ca e prea multa smantana sau...prea multe oua.tura viitoare incerc cu 500 de gr de smantana si cu 5 oua.Sooper.Multumesc!

Oana 1

22.12.2009, 11:18

Sol, ma bucur mult ca ti-a placut reteta! intr-adevar iese groasa, si eu voi pune mai putina smantana data viitoare

mihaelar63 1

04.01.2010, 00:12

oana arata super , e mai grosuta de la oua incearca cu mai putine , inlocuieste-le restul cu vreo 3 linguri de mustar [preferabil cu hrean], asculta si ce spune bunica , nu degeaba am invatat de la bucatari vestiti .!!!! profesional culoarea se da astfel : se incinge putin ulei , se pun 2-3 catei de usturoi si un varf de cutit de boia rosie de ardei , se ia de pe foc cat mai rapid [ sa dureze totul 5 sec.]se adauga la ciorbita . morcovul o face prea dulce , doar se fierbe si apoi il folosesti garnitura la rasol daca vrei .

Oana 1

04.01.2010, 18:34

Mihaela, multumesc pentru sfaturi! La fel si Bunica! data viitoare voi tine cont de ele

Cris2711 1

30.01.2011, 19:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de coaste afumate