Ciorba de carnati cu zdrente de ou

de AndrutzaP in Ciorbe, 28 Noi 2016 | 7523 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 carnati lungi (20 cm)
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov potrivit
  • 1 pastarnac
  • 2 linguri orez
  • ulei
  • 4 linguri amestec de rosii pentru ciorba
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • otet
  • leustean
  • 2 oua
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de carnati cu zdrente de ou:

   Incepem prin a pregati legumele. Le curatam, spalam si tocam cubulete potrivite.  Incepem prin a cali ceapa, si apoi, adaugam treptat toate legumele. Cand acestea s-au calit putin, adaugam orezul. Lasam sa se gateasca impreuna pentru 7-8 minute si apoi adaugam carnatii taiati rondele. Mai lasa cateva minute si apoi punem apa si amestecul de rosii pentru ciorba.

Lasam sa fiarba aproximativ 20 minute si punem bulionul. Mai lasam sa fiarba 10-15 minute.

Potrivim de sare si acrim cu otet, dupa gust.

Cand este gata, batem cele 2 oua si le adaugam in ciorba, formand "zdrentele" cu ajutorul unei furculite. Cand stingem focul, presaram deasupra leusteanul tocat.

Serviti cu placere.

 

  

TIPS-URI

1

Ciorbica mea a fost un pic cam uleioasa. Pentru a evita asta, putem gati intai carnatii intr-o tigaie antiaderenta si apoi legumele sa le calim in grasimea lasata de carnati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de carnati cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de potroace