Ciorba de carnati cu zdrente de ou

de AndrutzaP in Ciorbe, 28 Noi 2016 | 1906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 carnati lungi (20 cm)
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov potrivit
  • 1 pastarnac
  • 2 linguri orez
  • ulei
  • 4 linguri amestec de rosii pentru ciorba
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • otet
  • leustean
  • 2 oua
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de carnati cu zdrente de ou:

Incepem prin a pregati legumele. Le curatam, spalam si tocam cubulete potrivite. Incepem prin a cali ceapa, si apoi, adaugam treptat toate legumele. Cand acestea s-au calit putin, adaugam orezul. Lasam sa se gateasca impreuna pentru 7-8 minute si apoi adaugam carnatii taiati rondele. Mai lasa cateva minute si apoi punem apa si amestecul de rosii pentru ciorba.


Lasam sa fiarba aproximativ 20 minute si punem bulionul. Mai lasam sa fiarba 10-15 minute.


Potrivim de sare si acrim cu otet, dupa gust.


Cand este gata, batem cele 2 oua si le adaugam in ciorba, formand "zdrentele" cu ajutorul unei furculite. Cand stingem focul, presaram deasupra leusteanul tocat.


Serviti cu placere.



 

TIPS-URI

1

Ciorbica mea a fost un pic cam uleioasa. Pentru a evita asta, putem gati intai carnatii intr-o tigaie antiaderenta si apoi legumele sa le calim in grasimea lasata de carnati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de carnati cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

deyutzky 1

28.11.2016, 20:13

ce buna o fi!

Rahela Velicu 1

28.11.2016, 20:39

diaconta 1

30.11.2016, 20:37

si mama face zfrente din ou si tare imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde