Ciorba de carnati cu zdrente de ou

de AndrutzaP in Ciorbe, 28 Noi 2016 | 5535 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 carnati lungi (20 cm)
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov potrivit
  • 1 pastarnac
  • 2 linguri orez
  • ulei
  • 4 linguri amestec de rosii pentru ciorba
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • otet
  • leustean
  • 2 oua
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de carnati cu zdrente de ou:

   Incepem prin a pregati legumele. Le curatam, spalam si tocam cubulete potrivite.  Incepem prin a cali ceapa, si apoi, adaugam treptat toate legumele. Cand acestea s-au calit putin, adaugam orezul. Lasam sa se gateasca impreuna pentru 7-8 minute si apoi adaugam carnatii taiati rondele. Mai lasa cateva minute si apoi punem apa si amestecul de rosii pentru ciorba.

Lasam sa fiarba aproximativ 20 minute si punem bulionul. Mai lasam sa fiarba 10-15 minute.

Potrivim de sare si acrim cu otet, dupa gust.

Cand este gata, batem cele 2 oua si le adaugam in ciorba, formand "zdrentele" cu ajutorul unei furculite. Cand stingem focul, presaram deasupra leusteanul tocat.

Serviti cu placere.

 

  

TIPS-URI

1

Ciorbica mea a fost un pic cam uleioasa. Pentru a evita asta, putem gati intai carnatii intr-o tigaie antiaderenta si apoi legumele sa le calim in grasimea lasata de carnati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de carnati cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

deyutzky 1

28.11.2016, 20:13

ce buna o fi!

Rahela Velicu 1

28.11.2016, 20:39

diaconta 1

30.11.2016, 20:37

si mama face zfrente din ou si tare imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu varza acra si carnat afumat