Ciorba de cartofi cu afumatura si iaurt

de katty in Ciorbe, 8 Mai 2020 | 2846 vizualizari

 

O ciorbita usoara, aromata cu leustean proaspat.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 morcov
  • 1 ceapa
  • 3 cartofi mari
  • 350 gr sunca taraneasca sau alta afumatura slaba
  • 200 gr iaurt grecesc
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • cimbru uscat
  • 2 linguri ulei
  • leustean proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu afumatura si iaurt:

Radem morcovul pe razatoarea mare si tocam ceapa marunt.

In uleiul incins punem morcovul ras si un praf de sare. Lasam la foc mic acoperit cu un capac pana se inmoaie usor, apoi adaugam ceapa. Cand ceapa a devenit translucida, adaugam afumatura taiata cubulete. Lasam sa se rumeneasca usor si stingem cu apa.

Cand incepe sa clocoteasca, punem cartofii taiati cubulete, foile de dafin si cimbru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu afumatura si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu afumatura- luscos ardelenesc