Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura

de mihaelar63 in Ciorbe, 13 Oct 2010 | 51453 vizualizari

COMENTARII (46)

lacrimioara 1

13.10.2010, 09:57

sant prima asa ca vreau portie dubla arata f bine

mihaelar63 1

13.10.2010, 10:12

multumesc Lacrimioara pentru tine o portie tripla ,, par-avion ''

mena29 1

13.10.2010, 10:14

Mihaela,sunt a-II-aaaaaaaa,vreau si eu,este adevarat,e super buna cu ceapa rosie

mihaelar63 1

13.10.2010, 10:20

da, da , esti servita Mena , iar dupa voi ma pun si eu inca o data la rand

madi_marin 1

13.10.2010, 10:59

ce pofta mi-ai facut cu ciorbita ta.... pot sa vin si eu cu o lingura mare?

Rocsi 1

13.10.2010, 11:02

are un gust nemaipomenit

mihaelar63 1

13.10.2010, 11:08

Bineinteles Madi ,ai d-aia nemteasca ?acelea sunt f.mari

mihaelar63 1

13.10.2010, 11:09

Rocsi esti invitata mea

Criss 1

13.10.2010, 11:15

Buna de tot.
Bomba calorica.

mihaelar63 1

13.10.2010, 11:16

Da Criss calorigena dar o data la 2 luni merge

Corinuta 1

13.10.2010, 11:27

yamii! foarte buna ciorbica si arata super, imi plac toate culorile din farfurie

mihaelar63 1

13.10.2010, 11:32

Corina , eu zic ca mancarea colorata e mai savuroasa , iti face cu ochiul

La Ancuta 1

13.10.2010, 11:53

foarte buna ciorbita

mihaelar63 1

13.10.2010, 11:56

multu

nadina73 1

13.10.2010, 12:12

mama ce buna trebuie sa fie eu fac foarte des supa de cartofi e preferat piticilor,dar cu afumatur nu am incercatcred ca e grozava5f

mihaelar63 1

13.10.2010, 12:20

multumesc Nadina , musai trebuie sa faci

silvi0ara 1

13.10.2010, 12:36

Buna rau.

adasev12 1

13.10.2010, 12:50

arata cool!imi place

mihaelar63 1

13.10.2010, 13:04

Silvioara , consider ca e un compliment

mihaelar63 1

13.10.2010, 13:05

Ada de o faci asa ma tot pomenesti

adasev12 1

13.10.2010, 13:13

mihaela, aici nu am ssanse sa gasesc patrunjel radacina...prostii astia fol numa frunzele, radacina cred ca o arunca...deci, fara merge? oricum eu d etrei ani fac ciorbe si supe fara radacina de patrunjel...asta este...si n-am nici tarhon in otet....adica n-am tarhon de nici un fel......deci cezzici, ce iese fara ele?

mihaelar63 1

13.10.2010, 13:17

scuze doar acum am vazut paranteza la locatia ta !! nu e foc de nu pui radacina de patrunjel . Daca gasesti tarhon uscat pune-ti la macerat in otet , pe loc pui tarhonul uscat si acresti dupa preferinta cu putin otet sau lamaie .

danamatei 1

13.10.2010, 15:37

Arata super ciorbita ta. 5 furci de la mine

mihaelar63 1

13.10.2010, 15:39

multumesc Dana !

epurasha2bb 1

13.10.2010, 19:37

excelenta! ce pofta mi-ai facut , arata de milioane!5f!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardelenesca de porc