Ciorba de castraveti murati

de portiadelumina in Ciorbe, 20 Iun 2018 | 8822 vizualizari

COMENTARII (34)

Merisor 1

20.06.2018, 17:18

Nu am făcut niciodată ciorbă de castraveți murați, dar m-ai convins s-o testez și eu.

portiadelumina 1

20.06.2018, 17:20

Meri, eu am făcut aseară și deja- pe ducă. Mai bag un borcan de castraveți la murat și mai fac o tură, în definitiv vara trece repede și gustul, alături de poftă, rămâne permanent. Merită încercată. Tura viitoare pun și iaurt, că va trece postul.

mirela0911 1

20.06.2018, 17:24

E prima data cand aud de ciorba de castraveti, nu contest ca n-ar fi buna, dar cred ca prefer sa mananc castravetii murati goli! Apropo, am pus si eu de un borcan de covasiti!

portiadelumina 1

20.06.2018, 17:26

Mirela, tu încearcă și rețeta, n-ai să regreți, mi-a mai spus cineva odată că are un pic de reticență pentru ca mai apoi, cum mă așteptam, să-mi spună că nu se mai satură. Plus de asta uite, deja vei avea materia primă, că ai pus castraveți la murat.

MotanLaOale 1

20.06.2018, 17:26

Interesanta, trebuie incercata. Nu lipsesc castravetii murati de vara din frigider.

portiadelumina 1

20.06.2018, 17:28

Motănel, tu văd că deja ai castraveții pregătiți, practic doar de o juma de oră liberă să mai faci rost și gata-i treaba. Poți face varianta cu iaurt pus la final, știu că tu cu postul așa de drastic nu prea ai prietenie.

cristinutanicolita 1

20.06.2018, 17:39

Trebuie sa o incerc si eu, ca tare pofta mi-ai făcut!

portiadelumina 1

20.06.2018, 17:41

Merită, Cristina, chiar merită, are o aromă fantastică de vară și, mâncată rece, e o adevărată desfătare.

Bya Ralu 1

20.06.2018, 17:56

as vrea o portie! oare cum e

portiadelumina 1

20.06.2018, 18:11

Tu, copilă, trebuie să mănânci musai, dar între timp să-ți și descriu eu cum e cu gusturile, să poți cere și a doua porție.

RODIMUR 1

20.06.2018, 18:19

După cum arată, chiar merită încercat...!

portiadelumina 1

20.06.2018, 18:21

Eu n-aș chiar după cum arată, că eu la partea de prezentare sunt praf, mai bine pentru modul în care o descriu, că la descriere chiar simt fiecare ingredient. Merită, chiar merită, o recomand cu căldură, dar rece, de la frigider.

Constelatialeu 1

20.06.2018, 18:34

Din asta chiar ca n-am mancat, mancare de castraveti am mancat am si facut.....oare sa vin in vizita sa ma conving ca-i buna ?

portiadelumina 1

20.06.2018, 18:36

Cleme, mai am doar două castroane, așa de harnic am fost azi , dar mai fac și săptămâna ce vine, că mai pun o tură de castraveți la murat mâine. Și apoi, dacă tot am dat-o pe castraveți murați, poate fac și-un desert cu așa ceva, în definitiv ce mai am de pierdut, culinar vorbind.

Constelatialeu 1

20.06.2018, 18:55

Chef Castravetescu scrie pe tine daca faci si-un desert....

portiadelumina 1

20.06.2018, 18:57

Mai bine nu fac, nu vreau să devin celebru, îmi e mai bine așa cum sunt, adică om simplu de la țară.

Mutulica 1

20.06.2018, 19:38

Eu am crezut ca ai glumit cand ai zis ca ai si gatit!Toate cele bune! Si bravo!

portiadelumina 1

20.06.2018, 19:40

Costel, n-am glumit, chiar am făcut și această ciorbă aseară, profitând de faptul că fetele erau plecate în excursie. Și chiar dacă n-am mai avut lumină în bucătărie, tot am reușit.
Mulțumesc frumos de gând!

Rocsi 1

20.06.2018, 20:54

Nu am auzit pana acum de aceasta ciorbita, dar cred ca este buna si chiar merge pe caldurile astea!

portiadelumina 1

20.06.2018, 21:01

Rocsi, poate că pe la voi nu s-a pomenit, dar la noi, în sud, unde verile-s tare fierbinți (comparativ cu Bucovina), s-a tot făcut. Și crede-mă, e tare gustoasă.

Adi 1

20.06.2018, 21:56

Interesanta reteta!

portiadelumina 1

20.06.2018, 22:00

Și mai interesant gustul, Adi, merită încercat.

Rahela Velicu 1

20.06.2018, 22:24

Interesanta! Este de facut pe viitor!

portiadelumina 1

20.06.2018, 22:27

O poți încerca fără probleme, Rahela, se face ușor și se mănâncă lejer. E adevărat că gusturile nu se prea discută, dar o ciorbă acră, de vară, cu aromă de mărar, chiar merită încercată. Și cu iaurt e și mai bună, dar fiind post, am ales să o fac fără.

Panacris 1

20.06.2018, 22:52

Noh, eu, am auzit ceva, pe la picnic Acum cand, deja ai ai venit cu tot tacâmul, parcă m-aș încumeta, deși pentru mine ciorba va fi mereu dulceee ,acrită cu smântână Darrrrr, deși l-am invatat pe TataZmeu cu ciorba dulce, iar Zmeisorii, nici nu au habar de acreala, as proba rețeta ta , că mâncare de castraveți au probat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume, cu ciuperci champignon