Ciorba de curcan

de Luckycake in Ciorbe, 21 Feb 2014 | 1313 vizualizari

 

Copiilor le place acesta ciorbita, este intr-adevar gustoasa(si are multe legume) ;)

 

INGREDIENTE

  • 350 grame piept curcan
  • 3 morcovi mari
  • 2 patrunjei
  • 1 pastarnac
  • Un sfert telina
  • Un ardei rosu mic
  • 300 grame smantana
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri ulei de masline
  • Un catel usturoi
  • Patrunjel ,
  • leustean,
  • telina Frunze
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan:

Intr-o oala punem 2 linguri ulei masline calim zarzavatul razuit cam un minut .Punem sare si piper .Apoi adaugam 4 litri de apa. Carnea o taiem cubulete si o adaugam in oala . Lasam sa fiarba cam 30 – 40 minute la foc mediu.



Cand carnea si zarzavatul sunt fierte adaugam smantana amestecata cu faina si cu 2 polonice din supa. Punem si usturoiul razuit si lasam sa mai fiarba la foc mic cam 10 minute. La sfarsit adaugam frunzele maruntite. Daca dorim putem sa adaugam si o lingura cu zeama de pe ardeii iuti.


Yummy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Luckycake 1

21.02.2014, 21:05

asa e Rocsi

Alexandra Burz 1

23.02.2014, 23:01

gaby_gabytza 1

31.03.2014, 15:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de pui dreasă cu smântână