Ciorba de fasole cu afumatura de porc

de Merisor in Ciorbe, 22 Ian 2015 | 7505 vizualizari

COMENTARII (46)

reisnaor_2006 1

22.01.2015, 19:23

superrrrrrrrr buna

Rocsi 1

22.01.2015, 21:16

Prea buna, prea ca la tara!

Constelatialeu 1

22.01.2015, 22:12

Asta e o bunatate,imi place cu si fara carne..

Criss 1

23.01.2015, 05:36

Merisor 1

23.01.2015, 07:28

Multumesc, dragilor! Chiar e una din cele mai bune ciorbe.

dantes 1

23.01.2015, 08:18

Foarte buna!

anca_rm 1

23.01.2015, 09:14

fasoleeee , vin si eu

simona72 1

23.01.2015, 12:46

elucubratiiculinare 1

23.01.2015, 14:59

waw, cum arata

Valclaudia 1

23.01.2015, 17:51

ce pofta mi-ai facut!

Panacris 1

23.01.2015, 17:55

Interesante tips-urile, de probat

Panacris 1

23.01.2015, 17:56

Cleme, fără carne??? Nu pot să cred

Teo 1

23.01.2015, 22:39

Frumos servita,Merisor!

Merisor 1

24.01.2015, 07:54

Multumesc, Teo!

Merisor 1

24.01.2015, 07:54

Cris

Merisor 1

24.01.2015, 07:54

Multumesc, tuturor! Val Mihaela

Sidy 1

24.01.2015, 08:56

O ciorbita excelenta ,mai ales asa cu ceapa rosie !Sti cu ce o acresc eu ? Cu zeama de varza murata....

Merisor 1

24.01.2015, 09:38

Sidy, eu nu acresc ciorba de fasole

mirabel555 1

06.05.2015, 12:45

- mama mea provenind din regat , acrea ciorba de fasole cu bors si punea leustean: era o minunatie
- eu dupa obiceiul ardelenesc pun tarhon pastrat in borcan cu otet si fara sare: da un gust exceptional ciorbitei de fasole si de fapt la afumatira in general. Incercati, chiar merita.

Merisor 1

06.05.2015, 13:06

Multumesc pentru sfat!
Am sa incerc cu tarhon ca imi place mult!

Xandrinne 1

07.08.2015, 09:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole galbena lata