Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

de Rocsi in Ciorbe, 2 Iun 2016 | 5071 vizualizari

COMENTARII (42)

Rocsi 1

05.06.2016, 18:28

Multumesc Catalina

Rocsi 1

05.06.2016, 18:28

Dey, multumesc

Rocsi 1

05.06.2016, 18:28

Multumesc mult Vladimir

Rocsi 1

05.06.2016, 18:28

Sebi

Rocsi 1

05.06.2016, 18:29

Anett

Rocsi 1

05.06.2016, 18:29

Multumesc Liliana

Rocsi 1

05.06.2016, 18:30

Multumesc mult Lau

Rocsi 1

05.06.2016, 18:30

Andrutza, mie una, mi-a placut enorm

Rocsi 1

05.06.2016, 18:30

Multumesc Daniela

Rocsi 1

05.06.2016, 18:31

Mirela, multumesc

Rocsi 1

05.06.2016, 18:31

Ok Mihaela, dar nu ma bag )) Te las pe tine sa ii pregatesti...

Rocsi 1

05.06.2016, 18:32

Multumesc Catalina

Rocsi 1

05.06.2016, 18:41

Doamna Tina, in primul rand va multumesc pentru comentariu.
Nu imi este greu sa fierb fasole, absolut deloc, dar cei de la Sun Food, cu conserve 100% naturale(puteti sa va informati).
De ce costita si ciolan afumat? Pentru ca ne plac si o data la ceva timp, ne permitem sa ne facem un astfel de rasfat, chiar daca ingrasa.
De ce atatea legume? Pentru ca ne place, ca orice ciorba sa aiba legume si nu mancam zeama limpede in veci.
Si da, sunt o moldoveanca de la mama ei. Nu mananc niciodata supe, doar ciorbe acrite cu bors si numai cu bors.
Si nu beau rachie, pentru ca nu sunt adepta lui. Imi place din cand in cand sa beau o gurita de zmeurata, capsunata, dar pregatite de mine.

diaconta 1

05.06.2016, 18:44

Tina,totusi nu ar fi mai bine sa gatesti ceva si sa ne aduci reteta,asa cum gatesti si mananci.
Cred ca undeva a fost supraoferta la venin,ca altfel nu-mi explic.
Noi,ceilalti,mancam ce ne gatim si nu laudam daca nu credem sincer ca merita dar nici nu aducem tot felul de critici doar pentru a ne afla in treaba.
Si noi folosim mult zarzavat la ciorba de fasole si afumatura.Nu folosim bors pentru ca locuim in alta zona a tarii,asta nu inseamna ca mancarea acrita cu bors nu este buna.
Si nu inseamna ca esti comod sau lenes daca alegi sa folosesti conservele la gatit,unii au motive destul de intemeiate sa o faca.

Rocsi 1

05.06.2016, 19:07

Dia

Xandrinne 1

10.08.2016, 10:41

De regula ma abtin de la comentarii, fiecare cu ale lui; totusi, daca-s moldoveanca, pentru ca deh, acolo m-am nascut, nu am ales eu asta, vad ca sunt pusa automat in categoria "rachielor", fara drept de apel. Nu inteleg ce placere este asta, aceea de a generaliza si implicit de a pune etichete celor care nu le merita.
Va las un link, cu informatii despre bors, cica da, trezeste oamenii din betie, dar are si alte beneficii; poate din aceasta cauza, cand eram copil, mama imi dadea sa beau din cand in cand un pahar de bors proaspat. Si va asigur ca nu ma trata cu "rachie" inainte, doar ca sa pot beneficia de minerale si vitamine...
http://www.csid.ro/diet-sport/dieta-si-nutritie/bors-pentru-sanatate-si-energie-12160622/

Rocsi, ciorba cred ca a fost foarte buna! Si la noi acasa, de cand ma stiu eu, se obisnuieste sa folosim mult zarzavat la ciorbe, precum si cimbru (apreciem tare mult gustul acestuia).

Rocsi 1

10.08.2016, 21:26

Xandrine, multumesc mult de vizita! Eu asa m-am obisnuit, asa fac. Spre exemplu, eu niciodata nu mananc supe dulci, desi alor mei le fac.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din perisoare de pui