Ciorba de fasole cu tarhon (CA-N ARDEAL)

de Denissa in Mancaruri de post, 8 Oct 2011 | 6511 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole uscata
  • ceapa
  • morcov
  • telina
  • ardei
  • bulion
  • ulei
  • tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu tarhon (CA-N ARDEAL):

Se fierbe fasolea ( avand grija sa surgem apa in care a fiert de cateva ori).


Separat se curata si se caleste in ulei ceapa, la care se adauga ardeiul tocat, morcovul si telina date pe razatoarea mica.


Dupa ce s-au calit toate se adauga bulionul si fasolea fiarta.


Se toarna apa, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba la foc mic.


Cand este aproape gata se adauga tarhon maruntit. La noi se obisnuieste tarhon pastrat in otet.

 

TIPS-URI

1

nu se adauga in ciorba si apa in care a fiert fasolea (provoaca gaze)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu tarhon (CA-N ARDEAL)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

aziz 1

13.10.2011, 13:12

perfecta!!!

MIUTA 1

18.10.2011, 00:15

Denissa 1

18.10.2011, 11:06

multumesc pentru aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta