Ciorba de fasole verde cu carne de vita

de Dana Cristea - pusikmea in Supe/Ciorbe, 8 Aug 2010 | 10946 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  fasole păstăi
  • carne de vita
  • tocana de legume
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină de ţelină mică
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapă
  • 4 căţei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingură de făină
  •  iaurt gras/smantana
  • 100 ml oţet din vin
  •  leuştean
  •  pătrunjel
  • marar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu carne de vita:

Pentru inceput spalam si curatam carnea de pielite si o punem la fiert ( timpul de firbere depinde de cat de cruda sau nu este carnea)


Intre timp spalam si curatam fasolea, rupem capetele pastailor si eliminam atele.


Curatam morcovii si telina si le taiem dupa preferinte.


Dupa ce a fiert carnea, punem morcovii si telina, iar cand acestea sunt pe jumatate fierte adaugam si pastaile de fasole.


Separat intr-o tigaie calim ceapa, ardeiul, usturoiul, adaugam cateva linguri de tocana de legume si o lingura de faina si rumenim si lasam sa dea cateva clocote.


Cand fasolea s-a inmuiat, turnam rantasul in oala si mai lasam cateva minute.


La sfarsit punem otet si sare dupa gust.


Asezonam cu verdeata tocata marunt.


Servim cu iaurt gras sau cu smantana si ardei iute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Dana Cristea - pusikmea 1

12.08.2010, 16:37

sa ai spor mimmi

Cris2711 1

12.03.2011, 11:24

cat de buna

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 16:59

foarte buna ciorbica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de leurda