Ciorba de fasolica manastireasca

de aziz in Mancaruri de post, 22 Noi 2010 | 5560 vizualizari

 

Nu stiu daca a-ti mincat vre-o data la vre-o manastire ciorba de fasole cu orez si bureti este o delicatesa.....mai ales in timpul postului

 

INGREDIENTE

  • o cutie de fasolica in sos tomat
  • o ceapa 
  • un morcov
  • 3 rosii
  • telina dupa chef
  • jumatate cana orez rotund
  • o cutie de bureti
  • patrunjel verde
  • sare piper
  • supa de legume instant un cubulet sau o lingura
  • cimbru
  • 3 linguri pasta de tomate
  • bors de putina sau otet ,bors magic ce preferati

   

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasolica manastireasca:

se taie legumele cubulete si se pun la fiert impreuna cu fasolica ,se potriveste de sare piper supa instant ;cind legumele sint potrivit de fierte se adauga orezul si buretii taiati ;la sfirsit se adauga pasta de tomate si cimbrul si desigur se acreste cu bors sau cu ce preferati

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasolica manastireasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

aziz 1

23.11.2010, 18:14

La Ancuta 1

23.11.2010, 18:32

nu am mai mancat, dar sigur e tare buna. Dai o portie, ca aduc ceapa rosie de Ardeal

aziz 1

23.11.2010, 20:51

atunci sa fie dubla portia pt ceapa aia rosie si lunguiata si mai ales dulcica la gust (daca nu dau gres)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei cu taitei lati
  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de fasole uscata alba, cu loboda

de RODIMUR 7

ieri la 14:36

Salata de dovlecel, cu iaurt, marar si usturoi

de RODIMUR 7

pe 08.07 la 15:18

RETETA RECOMANDATA
Ratatouille la cuptor