Ciorba de fasolica manastireasca

de aziz in Mancaruri de post, 22 Noi 2010 | 3808 vizualizari

 

Nu stiu daca a-ti mincat vre-o data la vre-o manastire ciorba de fasole cu orez si bureti este o delicatesa.....mai ales in timpul postului

 

INGREDIENTE

  • o cutie de fasolica in sos tomat
  • o ceapa 
  • un morcov
  • 3 rosii
  • telina dupa chef
  • jumatate cana orez rotund
  • o cutie de bureti
  • patrunjel verde
  • sare piper
  • supa de legume instant un cubulet sau o lingura
  • cimbru
  • 3 linguri pasta de tomate
  • bors de putina sau otet ,bors magic ce preferati

   

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasolica manastireasca:

se taie legumele cubulete si se pun la fiert impreuna cu fasolica ,se potriveste de sare piper supa instant ;cind legumele sint potrivit de fierte se adauga orezul si buretii taiati ;la sfirsit se adauga pasta de tomate si cimbrul si desigur se acreste cu bors sau cu ce preferati

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasolica manastireasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

aziz 1

23.11.2010, 18:14

La Ancuta 1

23.11.2010, 18:32

nu am mai mancat, dar sigur e tare buna. Dai o portie, ca aduc ceapa rosie de Ardeal

aziz 1

23.11.2010, 20:51

atunci sa fie dubla portia pt ceapa aia rosie si lunguiata si mai ales dulcica la gust (daca nu dau gres)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu boabe crude