Ciorba de fasolica manastireasca

de aziz in Mancaruri de post, 22 Noi 2010 | 3624 vizualizari

 

Nu stiu daca a-ti mincat vre-o data la vre-o manastire ciorba de fasole cu orez si bureti este o delicatesa.....mai ales in timpul postului

 

INGREDIENTE

  • o cutie de fasolica in sos tomat
  • o ceapa 
  • un morcov
  • 3 rosii
  • telina dupa chef
  • jumatate cana orez rotund
  • o cutie de bureti
  • patrunjel verde
  • sare piper
  • supa de legume instant un cubulet sau o lingura
  • cimbru
  • 3 linguri pasta de tomate
  • bors de putina sau otet ,bors magic ce preferati

   

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasolica manastireasca:

se taie legumele cubulete si se pun la fiert impreuna cu fasolica ,se potriveste de sare piper supa instant ;cind legumele sint potrivit de fierte se adauga orezul si buretii taiati ;la sfirsit se adauga pasta de tomate si cimbrul si desigur se acreste cu bors sau cu ce preferati

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de fasolica manastireasca-0
Ciorba de fasolica manastireasca-1
Ciorba de fasolica manastireasca-2
Ciorba de fasolica manastireasca-3
Ciorba de fasolica manastireasca-4
Ciorba de fasolica manastireasca-5
Ciorba de fasolica manastireasca-6
Ciorba de fasolica manastireasca-7

COMENTARII (13)

aziz

aziz 1

23.11.2010, 18:14

La Ancuta

La Ancuta 1

23.11.2010, 18:32

nu am mai mancat, dar sigur e tare buna. Dai o portie, ca aduc ceapa rosie de Ardeal

aziz

aziz 1

23.11.2010, 20:51

atunci sa fie dubla portia pt ceapa aia rosie si lunguiata si mai ales dulcica la gust (daca nu dau gres)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!