Ideea de a folosi material din carnat am captat-o de la Jamie [ el facea chiftelute dar din cel proaspat ] . Cu o zi inainte am observat ca mebrana la carnat este foarte subtire , naturala si compozitia onctuasa , se preteaza la amestec .
Eu fac supa de gulii. Fac o supa obisnuita din carne de pui sau vita, o strecor si adaug in ea guliile taiate cubuleta sau date pe razatoarea mare si o lingura de chimen. La sfarsit pun marar si patrunjel tocat. E o supa usoara si mult mai sanatoasa decat ciorba cu carne tocata afumata din carnati.
Tina58, ca de fiecare data, un comentariu gol si lipsit de sens, cel putin pentru mine!!! Ia pozeaza supa aia a ta sa ne dam cu parerea, ca tare mai esti mare de gura, sa vedem cum te apreciem noi! Sau ti-e frica? Aici nimeni nu este considerat inferior dar dupa cum judeci cred ca ai unele complexe! Asta se vede din comentariile tale!