Ciorba de gulii cu perisoare afumate

de mihaelar63 in Ciorbe, 7 Iul 2015 | 6646 vizualizari

 

Ai mei stramba din nas cand vine vorba de gulii . Asa ca am fost nevoita sa imbunatatesc imaginea aceastei banale ciorbite . Am folosit carnea dintr-un carnat afumat de porc mangalita care are o consistenta mai onctuoasa .

 

INGREDIENTE

  • 1 gulie mare
  • 1 ardei kapia
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 50 gr ulei
  • 1 pahar pasata de rosii de la Cirio
  • 1 legatura mica marar verde
  • 300 gr carnat afumat de porc
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet
  • 2 lingura patunjel tocat
  • 2 linguri orez
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gulii cu perisoare afumate:

  1. Legumele se curata si spala .
  2. Ceapa tocata marunt se pune la calit impreuna cu kapia , gulia si morcovul taiate cuburi .
  3. Sarati si adugati jumatate din marar tocat + 2 litrii apa .
  4. Se scoate carnatul afumat din membrana si se amesteca cu ou, pesmet si patrunjel .
  5. .Din aceasta compozitie formati perisoare mici pe care le puneti la fiert . Aveti grija ca zeama sa nu  clocoteasca puternic [ pentru a preintampina deformarea perisoarelor ].
  6. Adaugati orezul si fierbeti la foc mic inca 10 minute .
  7. La sfarsit dregeti gustul cu sare si piper .
  8. Acriti cu rosii pasatae sau bulion .Mai fierbeti cateva minute .
  9. Serviti ciorba cu marar si patrunjel verde .

TIPS-URI

1

Ciorba trebuie sa fiarba domol in momentul in care puneti perisoarele . Asthel acestea nu se vor deforma sau imprastia .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gulii cu perisoare afumate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

miki_a 1

29.07.2015, 13:53

Tina58, ca de fiecare data, un comentariu gol si lipsit de sens, cel putin pentru mine!!! Ia pozeaza supa aia a ta sa ne dam cu parerea, ca tare mai esti mare de gura, sa vedem cum te apreciem noi! Sau ti-e frica? Aici nimeni nu este considerat inferior dar dupa cum judeci cred ca ai unele complexe! Asta se vede din comentariile tale!

mihaelar63 1

29.07.2015, 14:57

))) ca de obicei dumneaiei are treaba cu ciorbele mele .Doar cand sunt la reteta zilei . Nu-i place . Este greu sa te integrezi intr-un grup frumos ca al nostru daca nu rezonezi

miki_a 1

29.07.2015, 15:46

Miha,

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pirojki cu cartofi

de Caty 2

ieri la 13:39

Aripioare de pui picante cu cartofi la cuptor

de Caty 2

pe 25.01 la 18:17

Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval

de Caty 2

pe 23.01 la 12:27

Reteta de desert cu nuca si ciocolata

pe 22.01 la 13:14

Reteta de lasagna cu carne de porc

de Caty 2

pe 19.01 la 20:48

TOP
utilizatori

Caty

2335 puncte

Rocsi

1724 puncte

MotanLaOale

1345 puncte

Constelatialeu

1306 puncte

vasimur

1238 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan