Ciorba (zeama de gaina )

de COSTEO in Ciorbe, 27 Iul 2013 | 3405 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 gaina cam de 1.250 kg
  • 2 l apa
  • 1/2 l bors sau zeama stoarsa de la o lamaie
  • 1 morcov
  • 1ardei gras
  • 1 felioara telina
  • 2 cepe
  • 1 lgt patrunjel verde
  • 1/2 sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 lgt loboda
  • taitei casa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba (zeama de gaina ):

Se curata gaina si se spala,se pune la fiert cu apa rece.Se spumuieste,cand e pe jumatate fiarta se adauga radacinoasele,ardeiul si morcovul,taiate cubulete sau date pe razatoarea mare si ceapa.Se adauga si putina sare,piper,cimbru.In timp ce fierbe ciorba se pregatesc taiteii.Cand gaina si zarzavatul este fiert,supa se strecoara in alt vas,se pune din nou pe foc,si cand a inceput a clocoti se adauga taitei sa fiarba.Cand sunt aproape fierti,se pune gaina portionata in bucati potrivite,zarzavatul si se acreste putin cu bors care este in prealabil adus la temperatura de fierbere,sau zeama de la o lamaie.La final se adauga patrunjel taiat fin.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba (zeama de gaina )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

27.07.2013, 20:41

Foarte buna...

nilgun 1

28.07.2013, 15:47

ce buna ciorbita

Krystyan Trendy 1

18.11.2013, 06:25

buna ciorbica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de găină