Ciorba rosie de gaina cu razalai

de mihaelar63 in Ciorbe, 26 Noi 2017 | 4164 vizualizari

 

 Supa de rosii cu galuste in varianta cu razalai !
 

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 felie telina
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri pasta rosii
  • 1 lingurita boia rosie de ardei
  • 1 lingurita pasta iute de ardei -productie proprie
  • 3 l zeama de gaina
  • 2 pahare bulion -productie proprie
  • 1/2 lingurita leustean in saramura
  • patrunjel verde
  • 200 gr razalai cu oua [ de buna calitate ]
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba rosie de gaina cu razalai:

  1.  Carnea de gaina se fierbe bine in apa cu sare. Zeama se foloseste la prepararea ciorbei, carnea se consuma calda in loc de gustare.
  2. Legumele se curata si se spala.
  3. Radacinoasele se taie cubulete.
  4. Ceapa se toaca marunt.
  5. Cartofii se taie cuburi.
  6. Caliti radacinoasele si ceapa usor in ulei.
  7. Adaugati pe rand, amestecand, pasta de rosii, boiaua si pasta de ardei iute.
  8. Turnati deasupra zeama de gaina si cartofii. Lasati sa fiarba 10 minute.
  9. Adaugati la fiert si pastele. Fierbeti respectand indicatiile de pe pachet.
  10. La sfarsit se pune bulionul si leusteanul.
  11. Dupa 5 minute presarati mult patrunjel verde tocat.
  12. Gustati si sarati daca este nevoie.

                         Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Ciorba aceasta este gustoasa preparata si cu carne afumata in loc de gaina.

2

Serviti langa ciorba ceapa rosie sau verde dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba rosie de gaina cu razalai" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta