Ciorba de cartofi cu sfecla rosie

de Dana_Retetegg in Ciorbe, 28 Dec 2011 | 4780 vizualizari

 

Azi avem in meniu o ciorbica delicioasa de cartofi cu sfecla rosie.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • 1 pastarnac,
  • 1 telina mica,
  • 5 cartofi,
  • 1 sfecla rosie medie,
  • 1 ceasca orez,
  • bulion de rosii,
  • bulion de zarzare (pentru acrit),
  • sare,
  • patrunjel,
  • 2 linguri de ulei,
  • 1 cub concentrat de legume
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu sfecla rosie:

Am tocat marunt ceapa, morcovul, pastarnacul si telina. Le-am pus intr-o oala cu apa la fiert.

Am adaugat apoi 1/2 sfecla tocata cubulete.

Am lasat sa fiarba cu capacul pus pe oala 30 de minute.

Am adaugat apoi cartofii tocati, uleiul si cubul de legume.

Cand au fiert cartofii am adaugat bulion de rosii, de zarzare, orez si sare.

Cu 5 minute inainte de final am dat pe razatoare cealalta jumatate de sfecla, am pus-o in strecuratoare si am introdus in ciorba timp de 2 minute. Operatiunea asta se face pentru ca ciorba sa fie mai colorata :)

La final am pus patrunjel tocat apoi am servit cu pofta!

Merita incercata, e super buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rulada cu carnati si cascaval
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

pe 18.10 la 19:24

Gogosari in sos de mustar

pe 18.10 la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi noi cu conopida si costita de vitel