Ciorba de varza cu afumatura

de Micutza Luana in Ciorbe, 6 Mai 2015 | 1614 vizualizari

 

Un deliciu!

 

INGREDIENTE

  • o varza alba
  • jumate de ciolan afumat
  • circa 4 litri de apa
  • marar
  • o cutie pasta de tomate
  • o crenguta de cimbru
  • sare
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu afumatura:

Carnea se taie bucatele mici se da intr-un fiert si se arunca apa .


Se pune apa la fiert .


Varza se toaca marunt si se freaca cu putina sare.


Cand apa fierbe se adauga varza ciolanul sosul de rosii si se lasa a fiert circa 3o minute (depinde de varza ) se agauga si crenguta de cimbru sare piper vegeta dupa gust si la sfarasit marar proaspat .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

06.05.2015, 21:35

Bya Ralu 1

07.05.2015, 15:59

ce fain arata

Sim0na 1

08.05.2015, 08:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec