Ciorba de varza cu afumatura

de Micutza Luana in Ciorbe, 6 Mai 2015 | 1507 vizualizari

 

Un deliciu!

 

INGREDIENTE

  • o varza alba
  • jumate de ciolan afumat
  • circa 4 litri de apa
  • marar
  • o cutie pasta de tomate
  • o crenguta de cimbru
  • sare
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu afumatura:

Carnea se taie bucatele mici se da intr-un fiert si se arunca apa .


Se pune apa la fiert .


Varza se toaca marunt si se freaca cu putina sare.


Cand apa fierbe se adauga varza ciolanul sosul de rosii si se lasa a fiert circa 3o minute (depinde de varza ) se agauga si crenguta de cimbru sare piper vegeta dupa gust si la sfarasit marar proaspat .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

06.05.2015, 21:35

Bya Ralu 1

07.05.2015, 15:59

ce fain arata

Sim0na 1

08.05.2015, 08:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu fidea si pasta de tomate