Ciorba de porc cu sorici

de Bya Ralu in Ciorbe, 28 Apr 2016 | 942 vizualizari

 

super super buna a fost

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa de porc
  • 50 g sorici
  • 1 bucata praz
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei kapia
  • 1 morcov
  • 2-3 cartofi
  • 1/2 cutie rosii cuburi
  • 1/2 lingura praf bors cu smantana
  • vegeta/piper
  • tahon in otet
  • patrunjel proaspat
  • ulei masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu sorici:

Carnea de porc se taie cuburi si se pune in oala de ciorba cu apa la fiert pentru circa 30 minute.


Ceapa o tocam marunt, morcovul il taiem rondele,iar ardeiul kapia cubulete (am taiat cateva felii mari), le punem intr-o tigaie cu ulei de masline la calit pentru cateva minute, dupa care se pun in oala de ciorba.


Soriciul se taie cubulete, cartofii ii taiem cuburi, iar prazulrondele si se pun in ciorba impreuna cu condimentele.


Dupa ce au fiert ingredientele,se pun rosiile cuburi, tarhonul in otet, se mai lasa cateva minute,iar la sfarsit se pune patrunjelul proaspat tocat marunt.


 

TIPS-URI

1

se serveste cu smantana si ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu sorici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Zamfira 1

03.05.2016, 23:09

Camelya 1

12.05.2016, 12:27

Vreau si eu!

Bya Ralu 1

19.10.2016, 16:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de prosciuto cu linte si ciuperci