Ciorba de gulii cu perisoare afumate

de mihaelar63 in Ciorbe, 7 Iul 2015 | 7780 vizualizari

COMENTARII (27)

-Licurici- 1

07.07.2015, 19:43

ce contine perisoare e pe gustul meu

mirela0911 1

07.07.2015, 19:43

Ce ciorba buna! Eu nu fac nazuri!

mihaelar63 1

07.07.2015, 19:48

Ideea de a folosi material din carnat am captat-o de la Jamie [ el facea chiftelute dar din cel proaspat ] . Cu o zi inainte am observat ca mebrana la carnat este foarte subtire , naturala si compozitia onctuasa , se preteaza la amestec .

MotanLaOale 1

07.07.2015, 19:50

buna buna

Constelatialeu 1

07.07.2015, 19:57

Trebuie sa vin la tine sa mananc ciorba...Sa-ti deschizi Ciorbarie....

Gabitsa 1

07.07.2015, 20:02

, Vreau si eu o portie

Merisor 1

07.07.2015, 20:07

Cleme sa-mi zici si mie data, poate vin si eu

mihaelar63 1

07.07.2015, 20:13

Facem un ceaun de ciorba . Legume sunt in gradina si ceva de gust gasim noi

Dulciuri cu Georgiana 1

07.07.2015, 20:15

Cred ca e la fel de buna cum arata ! Nu am facut niciodata ciorba de gulii!

mihaelar63 1

07.07.2015, 20:26

Georgiana , garantat . Daca imi iese ceva mereu bine , acelea sunt ciorbele

Bucataras Medi 1

07.07.2015, 21:02

ce reteta interesanta.

Gherca Daniela 1

07.07.2015, 21:04

tare buna-i ciorbita!

Ina 1

07.07.2015, 21:31

MOKUSKA 1

07.07.2015, 21:38

Ce bună e

Gicuta 1

07.07.2015, 21:50

Ce ciorbica buna si frumoasa!

poa 1

07.07.2015, 23:15

Super buna!

- Andreea - 1

07.07.2015, 23:48

delia64 1

07.07.2015, 23:54

anca_rm 1

08.07.2015, 08:14

ce buna ciorbica

dantes 1

08.07.2015, 08:50

Buna!

Valclaudia 1

12.07.2015, 14:44

arata super! -d>

Bya Ralu 1

12.07.2015, 17:09

Xandrinne 1

29.07.2015, 08:26

tina58 1

29.07.2015, 12:01

Eu fac supa de gulii. Fac o supa obisnuita din carne de pui sau vita, o strecor si adaug in ea guliile taiate cubuleta sau date pe razatoarea mare si o lingura de chimen. La sfarsit pun marar si patrunjel tocat. E o supa usoara si mult mai sanatoasa decat ciorba cu carne tocata afumata din carnati.

miki_a 1

29.07.2015, 13:53

Tina58, ca de fiecare data, un comentariu gol si lipsit de sens, cel putin pentru mine!!! Ia pozeaza supa aia a ta sa ne dam cu parerea, ca tare mai esti mare de gura, sa vedem cum te apreciem noi! Sau ti-e frica? Aici nimeni nu este considerat inferior dar dupa cum judeci cred ca ai unele complexe! Asta se vede din comentariile tale!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare