Ciorba de iepure cu legume

de marcela1979 in Ciorbe, 6 Apr 2015 | 3183 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg iepure
  • 1 ceapa alba
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/4 radacina telina
  • 1 buc gulie
  • 1 buc dovlecel
  • 200 gr fasole verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei verde
  • 1/2 brocoli
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • 200 ml bors de casa
  • sare si piper dupa gust
  • 1 legatura leustean verde din congelator
  • 2 albusuri de ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de iepure cu legume:

Se spala carnea de iepure si se pune la fiert intr-o oala cu apa ,cca 4-5 l.Se lasa sa fiarba si se aduna spuma.Se curata si se spala legumele.Se toaca ceapa,ardeiul,morcovii,patrunjelul,telina ,gulia si se adauga in oala la fiert cand carnea este pe jumatate fiarta.Se lasa sa fiarba ,apoi se adauga fasolea verde,dovlecelul taiat felii si brocoli buchetele.Cand sunt fierte toate se adauga sare si piper dupa gust si se adauga conserva de rosii.Se adauga albusul de ou.Se lasa sa dea cateva clocote .Intre timp se fierbe borsul ,apoi se adauga in oala cu ciorba.Se toaca leusteanul marunt si se adauga la final in oala.Se stinge focul si se lasa o jumatate de oara inainte de servire.Se serveste cu ardei iute sau fara si se mai poate servi si cu smantana.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de iepure cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de os cu bors