Ciorba de legume cu parmezan

de Valclaudia in Ciorbe, 21 Feb 2016 | 1101 vizualizari

 

delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 broccoli
  • 1 ceapa medie
  • 4 cartofi
  • 4 linguri ulei de masine
  • 1/2 kg legume congelate (morcov,praz,ardei,telina,pastarnac)
  • 8-10 rosii cherry
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • 1/4 lingurita usturoi granulat
  • 3l apa
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • parmezan ras dupa gust (la servire)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu parmezan:

curatam ceapa, o spalam si o tocam.


O punem la sotat in 4 linguri ulei de masline pentru cinci minute la foc mediu.


Adaugam apoi legumele congelete si cartofii curatati, spalati si taiati cubulete mici.


Punem apa in oala peste legume, sare si piper dupa gust, foaia de dafin si acoperim oala lasand ciorba sa fiarba la foc potrivit cca 30 minute.


Desprindem buchetelele de broccoli, cotorul il spalam, il curatam de partea lemnoasa apoi il dam pe razatoarea fina.


Adaugam cotorul de broccoli ras peste celelalte legume care fierb.


Dupa ce furculita patrunde usor in cubuletete de carofi adaugam buchetelele de broccoli si rosiile cherii taiate in sferturi, si mai fierbem ciorba inca 15 minute.


Oprim focul, adaugam usturoi granulat, marar si patrunjel verde si servim aceasta minunata ciorba de legume cu parmezan ras dupa gust.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

22.02.2016, 18:10

tare buna!

noiinbucatarie 1

22.02.2016, 20:01

Ce bine arata!

mirela0911 1

25.02.2016, 18:21

Buna ciorbica!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole teci