Ciorba de leurda

de Lau in Ciorbe, 17 Mai 2011 | 5856 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi de leurda
  • 1 legatura de loboda rosie
  • ceapa verde
  • leustean verde
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • 200 g orez
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 rosie
  • 1 ardei rosu
  • bors
  • sare
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de leurda:

eu am facut ciorba in apa care am fiert niste carne de pui


am spalat leurda, loboda, rosia, ardeiul si le-am tocat. Le-am pus la fiert, cand a inceput sa fiarba am adaugat pasta de tomate, mararul, leusteanul spalat si tocat si orezul spalat. Dupa ce a fiert orezul am adaugat bors si sare dupa gust.


am facut omleta din 2 oua si am taiato fasii mici, dupa care am adaugat in ciorba. Adaugam si patrunjelul si stingem focul, acoperim oala 5 min dupa care se poate servi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Lau 1

19.05.2011, 10:37

va multumesc pentru vizita si link

mamaieelena 1

19.05.2011, 16:27

gaby_gabytza 1

26.05.2011, 16:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare