Ciorba de mazare cu os si galuscute

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 11 Mai 2013 | 4129 vizualizari

COMENTARII (20)

ANNA_46 1

11.05.2013, 03:18

Am stiut eu ce astept mmm........delicioasa si aratoasa

mihaelar63 1

11.05.2013, 03:31

Si rapid de preparat

Merisor 1

11.05.2013, 07:24

Buna trebuie sa fie asa cu os cu galuscute!

kukibella 1

11.05.2013, 07:38

alilianaa 1

11.05.2013, 07:39

delicioasa...

Geanina87 1

11.05.2013, 08:11

MotanLaOale 1

11.05.2013, 09:00

_Alina_ 1

11.05.2013, 09:15

Panacris 1

11.05.2013, 09:55

Ciorba copilăriei!

mihaelar63 1

11.05.2013, 10:07

Ai dreptate Cristina , orice copil o savureaza cu mare placere

Cris2711 1

11.05.2013, 10:27

delicioasa

Satisfyyourcravings 1

11.05.2013, 11:49

Tare mult îmi place!

danakarin 1

11.05.2013, 16:14

Foarte bun!

danakarin 1

11.05.2013, 16:15

Chiar acu ma uitam de ce ii zici ciorba si nu supa....da ai acrit-o cu lamaie..

Bunica 1

11.05.2013, 16:34

Cu multe legume,mmmmmmmmmmmm ce buna!

diana_k 1

11.05.2013, 20:27

buna, buna ciorbita

Rocsi 1

11.05.2013, 20:50

Mmm cat de bunaaa!!

mihaelar63 1

13.05.2013, 01:19

Multumesc , ma bucur ca va place
Dana mai nou sotului meu ii place mult lamaia in ciorba , in limonada ,in salata ...

Valclaudia 1

23.06.2013, 13:52

Krystyan Trendy 1

13.11.2013, 22:16

buna ciorbica

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu orez - Canja