Ciorba de mazare cu os si galuscute

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 11 Mai 2013 | 1951 vizualizari

 

Un ultim borcan cu mazare se cere preparat , si inca repede pana nu apare mazarea proaspata :D !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan mazare(800 gr )
  • 1 os de vitel
  • 1 ceapa
  • 1 maciulie usturoi
  • 1 morcov mic
  • 1 feliuta telina
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 lingura pasta ardei
  • sare
  • piper
  • 1 /2 legatura patrunjel frunze
  • 1/2 zeama de la o lamaie
  • 2 oua
  • 4 linguri faina alba
  • 150 gr smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de mazare cu os si galuscute:

Legumele se curata se spala si se taie cubulete . Se pun la fiert in 4 l apa .


Adaugati si osul si pasta de ardei , sarati .


Dupa 15 min. preparati din oua batute si faina alba o maia de consistenta unei smantani si cu ajutorul lingurei puneti in zeama clocotinda galuscute cat se poate de subtiri .


Adaugati si mazarea scursa de apa si limpezita .


Mai fierbeti 10 minute .Ciorba este gata daca morcovul este patruns .


Dregeti gustul cu smantana amestecata cu zeama fierbinte, sare , piper , zeama de lamaie .


Serviti ciorba presarata cu patrunjel verde .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de mazare cu os si galuscute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mihaelar63 1

13.05.2013, 01:19

Multumesc , ma bucur ca va place
Dana mai nou sotului meu ii place mult lamaia in ciorba , in limonada ,in salata ...

Valclaudia 1

23.06.2013, 13:52

Krystyan Trendy 1

13.11.2013, 22:16

buna ciorbica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Ciorbita de fasole cu afumatura