Ciorba de mazare cu os si galuscute

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 11 Mai 2013 | 4102 vizualizari

 

Un ultim borcan cu mazare se cere preparat , si inca repede pana nu apare mazarea proaspata :D !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan mazare(800 gr )
  • 1 os de vitel
  • 1 ceapa
  • 1 maciulie usturoi
  • 1 morcov mic
  • 1 feliuta telina
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 lingura pasta ardei
  • sare
  • piper
  • 1 /2 legatura patrunjel frunze
  • 1/2 zeama de la o lamaie
  • 2 oua
  • 4 linguri faina alba
  • 150 gr smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de mazare cu os si galuscute:

Legumele se curata se spala  si se taie cubulete . Se pun la fiert in 4 l apa .

Adaugati si osul si pasta de ardei , sarati .

Dupa 15 min. preparati din oua batute si faina alba o maia de consistenta unei smantani si cu ajutorul lingurei puneti in zeama clocotinda galuscute cat se poate de subtiri .

Adaugati si mazarea scursa de apa si limpezita .

Mai fierbeti 10 minute .Ciorba este gata daca morcovul este patruns .

Dregeti gustul cu smantana amestecata cu zeama fierbinte, sare , piper , zeama de lamaie .

Serviti ciorba presarata cu patrunjel verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de mazare cu os si galuscute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mihaelar63 1

13.05.2013, 01:19

Multumesc , ma bucur ca va place
Dana mai nou sotului meu ii place mult lamaia in ciorba , in limonada ,in salata ...

Valclaudia 1

23.06.2013, 13:52

Krystyan Trendy 1

13.11.2013, 22:16

buna ciorbica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana