Ciorba de vitel

de COSTEO in Supe/Ciorbe, 23 Iun 2013 | 12047 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de vitel
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 2 rosii (bulion 3 linguri)
  • 1 patrunjel radacina
  • 2 felii telina
  • 2 ardei gras(rosu,verde)
  • 1 pumn de fidea lata
  • 1 lgt patrunjel
  • leustean
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 l apa
  • bors (dupa gust0
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel:

Carnea de vitel se spala, se curata si se portioneaza in bucati potrivite si se pune la fiert in apa cu sare, se spumeaza de 2 -3 ori si cand a fiert pe jumatate se adauga ceapa taiata marunt, radacinoasele date pe razatoare sau taiate cubulete.Cand toate produsele sunt aproape fierte,se adauga un pumn de fidea,se potriveste de sare,piper si cimbru.Punem si rosii tocate marunt,sau 3 linguri de bulion. La final adaugam in ciorba de vitel borsul care in prealabil a fost adus la temperatura de fierbere,se mai lasa 6-8 minute,dupa care se stinge sursa de foc.


Ciorba de vitel se serveste cu verdeata taiata marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

roxana_simona 1

23.06.2013, 22:11

buna ciorba

Krystyan Trendy 1

10.11.2013, 10:35

foarte buna ciorbica

babi5 1

28.11.2014, 11:56

Un mare like

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vitel