Ciorba de vitel

de claudiaO in Supe/Ciorbe, 4 Oct 2016 | 1101 vizualizari

 

Nu fac prea des,dar e buna!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de vitel cu is
  • 2-3 morcovi
  • 1 pastarnac mare
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 ardei gras/capia
  • 1 bucata potrivita telina
  • 1/2 gogosar
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 fir de praz
  • o mana de fasole Verde fideluta ( EU am avut congelata)
  • 1/2 l Bors
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 legatura leustean
  • 1ou
  • Sare/secretul gustului
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel:

Mai intai spalam nine bucatile de piept, apoi le portionam. Eu am taiat carnea macra cubulete si oasele in 2. Le punem LA fiert in APA rece si avem grija sa spumam nine cand incepe sa clocoteasca. Dupa ce aml luat spuma,mai lasam LA fiert vreo ora, timp in care pregatim legumele. Curatam ardeiul si gogosarul de seminte, ceapa si radacinoasele de coaja, iar prazul de mustati si frunze ingalbenite. Tocam marunt legumele cubulete sau felii,dupa preferinta. Dupa o ora adaugam legumele si mai completam cu ceva APA rece si Purina sare. Cand sunt patrunse legumele, adaugam pasta de tomate,borsul si secretul gustului dupa gust. Lasam sa mai fiarba vreo 10 minute, dupa care punem leusteanul to cat marunt si oul batut. Servim fierbinte alaturi de 1-2 linguri de smantana si o bucata de paine proaspata.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

claudiaO 1

05.10.2016, 10:29

Rocsi 1

06.10.2016, 11:56

Este o ciorbita tare buna. Eu o prefer pe cea de pui, insa ai mei o iubesc pe asta de vitel!

noiinbucatarie 1

06.10.2016, 22:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vitel