Supa de rosii cu galuste.

de Laly in Supe/Ciorbe, 13 Iun 2010 | 2139 vizualizari

 

Si pentru ca este tare cald afara sa papam o supita care merge foarte bine rece.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rosii
  • 2 cutii rosii decojite
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 ceasca de gris
  • 3 oua
  • 3 linguri ulei
  • piper,sare
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu galuste.:

Oparim rosiile cateva minute sa le putem curata pielitele.Le taiem cubulete.


Taiem,morcovii,telina si ceapa cubulete.


Se pun morcovii,telina si ceapa la calit..Le calim bine,apoi adaugam rosiile si rosiile din cutie.


Adaugam circa 4 litri de apa si lasam sa fiarba bine zarzavatul.


Intre timp facem galustele.Se separa albusul de galbenus.Se bate albusul bine cu un praf de sare.Cand a devenit pufos se adauga galbenusul,apoi grisul in ploaie.Se condimenteaza cu piper.


Cand s-a fiert bine zarzavatul,dam oala de pe foc.Strecuram supa.Zarzavatul rezultat se paseaza printr-o strecuratoate sau se mixeaza la blender pana devine o pasta.


Se pune din nou oala pe foc si se adauga zarzavatul pasat.


Se fac cu lingura galusti care se pun in supa.Se lasa sa fiarba bine grisul.


La sfarsit se adauga leusteanul verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu galuste." nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

nadina73 1

15.06.2010, 17:34

e una dintre supele preferata a lui Dragos piticu cel mare5 furcu scuze linguri

gaby_duceag 1

21.07.2012, 16:13

"Se pune din oala pe foc" - alta )
deci nu mai ramai cu nik ca pui tot pe foc )))
gata, ma, ma duc sa-mi inventez io reteta mea ca dupa cum suna ale voastre..io nu ma satur )
pun si ceva costitza afumata
)))))

T I M E A 1

21.07.2012, 16:21

gabi tu esti de vina ca tu le verifici, de ce nu ai corectat bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Evantai de vinete

de oanapl 5

ieri la 23:32

Prajitura rasturnata cu visine

de oanapl 5

ieri la 23:26

Desert papanasi fierti

de RODIMUR 3

ieri la 21:32

RETETA RECOMANDATA
Supa cu galuste de gris