Supa de rosii cu galuste.

de Laly in Supe/Ciorbe, 13 Iun 2010 | 3795 vizualizari

 

Si pentru ca este tare cald afara sa papam o supita care merge foarte bine rece.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rosii
  • 2 cutii rosii decojite
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 ceasca de gris
  • 3 oua
  • 3 linguri ulei
  • piper,sare
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu galuste.:

Oparim rosiile cateva minute sa le putem curata pielitele.Le taiem cubulete.

Taiem,morcovii,telina si ceapa cubulete.

Se pun morcovii,telina si ceapa la calit..Le calim bine,apoi adaugam rosiile si rosiile din cutie.

Adaugam circa 4 litri de apa si lasam sa fiarba bine zarzavatul.

Intre timp facem galustele.Se separa albusul de galbenus.Se bate albusul bine cu un praf de sare.Cand a devenit pufos se adauga galbenusul,apoi grisul in ploaie.Se condimenteaza cu piper.

Cand s-a fiert bine zarzavatul,dam oala de pe foc.Strecuram supa.Zarzavatul rezultat se paseaza printr-o strecuratoate sau se mixeaza la blender pana devine o pasta.

Se pune din nou oala pe foc si se adauga zarzavatul pasat.

Se fac cu lingura galusti care se pun in supa.Se lasa sa fiarba bine grisul.

La sfarsit se adauga leusteanul verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu galuste." nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

nadina73 1

15.06.2010, 17:34

e una dintre supele preferata a lui Dragos piticu cel mare5 furcu scuze linguri

gaby_duceag 1

21.07.2012, 16:13

"Se pune din oala pe foc" - alta )
deci nu mai ramai cu nik ca pui tot pe foc )))
gata, ma, ma duc sa-mi inventez io reteta mea ca dupa cum suna ale voastre..io nu ma satur )
pun si ceva costitza afumata
)))))

T I M E A 1

21.07.2012, 16:21

gabi tu esti de vina ca tu le verifici, de ce nu ai corectat bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu taitei de casa