Ciorba de vita cu legume

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 3 Mar 2015 | 7385 vizualizari

 

O ciorbita delicioasa,pe gustul nostru.

 

INGREDIENTE

  • 500 de gr de carne de vita
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ardei gras
  • 1/2 telina
  • 150 gr paste de tomate
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • smantana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vita cu legume:

Legumele se spala si se curata. Morcovii, telina, ardeiul, ceapa, cartofii se taie cubulete. Carnea  se spala, se portioneaza si se pune la fiert in 3-4 l apa cu sare. In timpul fierberii se spumeaza.

Cand carnea s-a fiert pe jumatate, adaugam legumele, mai putin cartofii si lasam sa fiarba, acoperita la foc mic. Cu 10 minute inainte de a lua ciorba de pe foc se adauga pasta de tomate si cartofii taiati cubulete. Cand este gata se adauga patrunjel tocat marunt. Se adauga sare si piper dupa gust.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

ciorba o putem servi cu smantana si otet.

2

o putem acri cu tarhon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vita cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

03.03.2015, 20:37

Buna, buna!

anca_rm 1

04.03.2015, 09:14

o portie si la mine pentru pranz

mihaelar63 1

05.03.2015, 18:04

Ce buna

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vitel cu legume si tarhon