Ciorba de manzat cu maghiran

de katty in Ciorbe, 24 Mar 2018 | 2494 vizualizari

 

O ciorbita usoara, aromata pentru zilele reci.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de manzat taiata cuburi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 tije telina Apio
  • 2 cartofi
  • 1 conserva de rosii cuburi
  • sare
  • piper negru macinat
  • maghiran uscat
  • patrunjel verde pentru decor
  • 1 lingura ulei optional
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de manzat cu maghiran:

Carnea de manzat o punem la fiert in apa rece. Spumam de cate ori este nevoie pentru a obtine o zeama limpede. Fierbem pana carnea se inmoaie.

Adaugam ceapa tocata fin, morcovul taiat rondele, telina taiata bucati mici. Fierbem 10 minute, apoi adaugam cartofii taiati cuburi mai mari.

Dupa 10 minute punem conserva de rosii, sare, piper, uleiul  si maghiranul. Fierbem 10  minute si stingem focul. Servim ciorba fierbinte cu patrunjel verde tocat fin deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de manzat cu maghiran" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

24.03.2018, 20:11

Nu stiu cum este cu maghiran la gust, dar arata tare apetisant!

elucubratiiculinare 1

25.03.2018, 09:17

buna ciorbita

dantes 1

28.03.2018, 11:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vita cu legume