Ciorba de miel

de vero_closca in Supe/Ciorbe, 2 Apr 2010 | 5163 vizualizari

 

Ciorba de miel, o puteti incerca de Pasti

 

INGREDIENTE

  • ceapa
  • morcov
  • un ardei gras rosu
  • bulion
  • maruntaiele de la miel
  • capatina, picioarele, coastele de miel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel:

Legumele se pun la fiert cam o jumatate de ora dupa care se adauga maruntaiele, capatina, picioarele, coastele si se spumeaza mereu. cind maruntaiele sunt aproape fierte se scot si se toaca pe o planseta dupa care se pun la loc in ciorba.

Se adauga bulion se mai fierbe putin, se potriveste cu sare si bors si se drege cu smintina. Se serveste fierbinte,cu leustean tocat fin si este o bunatate.


Reteta de ciorba de miel de Pasti, immmm...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

vero_closca 1

02.04.2010, 22:54

asta e ciorba dar fac si eu bors de miel cu loboda,dar mananc numai eu!

Bucataras Medi 1

02.04.2010, 23:02

PASTE FERICIT!

danis 1

06.04.2010, 21:57

super bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de spanac de post